De elektrische auto-industrie stond op tafel op de Petronas-conferentie!

elektrische auto-industrie op tafel gelegd op petronasin-conferentie
elektrische auto-industrie op tafel gelegd op petronasin-conferentie

Petronas, een van 's werelds toonaangevende oliemaatschappijen en pioniers op de smeermiddelenmarkt, onthulde de trends en toekomstige kansen in de wereld van elektrische voertuigen met de Electric Vehicle (EV) Fluids Web Conference.


Petronas, een van 's werelds toonaangevende oliemaatschappijen en pioniers op de smeermiddelenmarkt, onthulde de trends en toekomstige kansen in de wereld van elektrische voertuigen met de Electric Vehicle (EV) Fluids Web Conference. De conferentie die inzichten biedt voor milieuvriendelijke technologieën aan werknemers en bedrijven in de elektrische auto-industrie; Het werd gehouden met 150 exposanten, bestaande uit toonaangevende experts, OEM-partners, academici en leveranciers van over de hele wereld. In de 90 minuten durende webconferentie die erop gericht was om vloeiende technologieën voor de toekomst van e-transport verder te brengen; De verkopen van elektrische voertuigen (EV), elektrische voertuigen met batterijen (BEV) en oplaadbare elektrische voertuigen (PHEV) bleven gestaag groeien. Op de conferentie heerste de opvatting dat het COVID-19-proces een negatieve impact had op de ontwikkeling van de gebieden elektrificatie, autodelen en autonoom rijden, maar dat de verkoop in 2022 weer zal stijgen.

Petronas hield de Electric Vehicle (EV) Fluids Web Conference om de groei van elektrische mobiliteit voor een groenere en duurzamere toekomst te ondersteunen. In de 90 minuten durende webconferentie die erop gericht was om vloeiende technologieën voor de toekomst van e-transport verder te brengen; 150 exposanten van toonaangevende experts, OEM-partners, academici en leveranciers van over de hele wereld namen deel.

De Electric Vehicle Fluids Web Conference, die werknemers en bedrijven in de elektrische auto-industrie inzichten biedt voor de voorbereiding en planning van milieuvriendelijke technologieën, bracht belangrijke kansen aan het licht voor de toekomst van de auto-industrie. Op de conferentie, die licht werpt op de groei en nieuwe trends op dit gebied; De verkoop van elektrische voertuigen (EV), elektrische voertuigen met batterijen (BEV) en oplaadbare elektrische voertuigen (PHEV) bleef gestaag groeien. De betreffende stijging was belangrijk om te laten zien dat de trend van consumenten om over te stappen op elektriciteit de komende tijd sterker zal worden. In de webconferentie gemodereerd door Eric Holthusen, General Manager Verantwoordelijk voor PLI Technology samen met FEV Consulting GmbH; Benadrukt werd dat speciale vloeistoffen voor gebruik essentieel zijn voor het leveren van effectieve koelprestaties voor elektrische aandrijfeenheden (EDU) en accu's. Er wordt gezegd dat testapparatuur en -methoden zijn ontwikkeld met FEV en Imperial College om vloeistoffen te ontwikkelen die voldoen aan de industrienormen die kunnen worden aangepast aan het ontwerp en het gebruiksgebied van elke klant.

Volledige ondersteuning van Petronas aan de wereld van elektrische voertuigen!

Bij het evalueren van de kwestie verklaarde Petronas PLI General Manager en Group Chief Executive Officer Giuseppe D'Arrigo dat de COVID-19-uitbraak de wereldwijde economische structuur beïnvloedde en dat Petronas nieuwe oplossingen produceerde in veranderende werkstromen; “Innovatieve oplossingen en benaderingen in onze producten zijn gebaseerd op één gemeenschappelijk doel; duurzaamheid. Dit motiveert ons om onze verschillende Fluid Technology Solutions ™ te blijven gebruiken om de e-transportsector te laten groeien voor een schonere en duurzamere toekomst, ”zei hij. Benadrukkend dat elektrisch vervoer dringend moet worden ontwikkeld om te kunnen handelen binnen het klimaatbeschermingsplan, D'Arrigo; “De Electric Vehicle Fluids Web Conference richt zich op het ontwikkelen van partnerschappen met gelijkgestemde mensen en het aangaan van de uitdagingen waarmee de auto-industrie wordt geconfronteerd. "We willen onze samenwerking met OEM-partners, Tier 1-leveranciers en academici voortzetten om een ​​ecosysteem voor innovatie en kennisuitwisseling te creëren om samen verder te gaan naar een duurzamere toekomst", zei hij.

De verkoop van elektrische voertuigen zal in 2022 weer toenemen!

Elizabeta Žalac, een van de deelnemers van het bedrijf Rimac Automobili, evalueerde de voorspellingen voor 2021 voor de elektrische auto-industrie. Žalac; “Hoewel autofabrikanten hun programma's voor elektrische voertuigen versnellen vanwege extreem strikte en veeleisende emissienormen, heeft de overgang naar COVID-19 een negatieve invloed op de ontwikkeling van delen van voertuigen en gebieden voor autonoom rijden, en deze impact zal doorgaan in 2021. De daling van de autoverkopen zal naar verwachting doorzetten en in 2022 weer stijgen. "De markt zal waarschijnlijk een breekpunt zien naarmate de batterijprestaties blijven verbeteren en de laadinfrastructuur wijdverspreid wordt." Žalac voegt eraan toe dat de toekomst van e-transport opwindend is en dat de conferentie heeft bijgedragen aan de industrie, zei Žalac: “De Electric Vehicle Fluids Web Conference heeft een cruciale rol gespeeld in de ontwikkeling van elektrische voertuigen en dus e-transport, in termen van accupakket en inverterkoeling. "Het helpt het om de meest up-to-date applicaties en technologieën in te halen."


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties