Awards Vind hun eigenaren in de 17e Interuniversitaire Logistieke Case Competitie

De winnaars van de intercollegiale logistieke case-wedstrijd worden bekendgemaakt
De winnaars van de intercollegiale logistieke case-wedstrijd worden bekendgemaakt

De winnaars van de 17e Interuniversitaire Logistieke Case Competitie, georganiseerd in samenwerking met Mars Logistics en LODER (Logistics Association), zijn bekend.


Mars Logistics and Loder (Logistics Association), die al 17 jaar openstaat voor de deelname van alle universiteitsstudenten in Turkije en uitgevoerd wordt in samenwerking met de Interuniversity Logistics Case Competition eindigde met de bekendmaking van de winnaar van de 17's.

In totaal namen 1.000 studenten uit 17 teams deel aan de laatste fase van de 6e Interuniversitaire Logistieke Case Competitie, waarin bijna 18 studenten in alle categorieën zich aanmeldden, als resultaat van de evaluaties en eliminaties door de juryleden.

In de laatste fase, die voor het eerst online werd gehouden vanwege de pandemie dit jaar, presenteerden studenten hun casusoplossingen online aan vertegenwoordigers van het bedrijfsleven en academici. Na de presentaties in 3 categorieën waren studenten van Bartın University, Eskişehir Osmangazi University en Muğla Sıtkı Koçman University de eersten.

Studenten leren de logistieke sector kennen en analyseren via een case-wedstrijd

Hij verklaarde dat de wedstrijd, die openstaat voor alle universiteitsstudenten, in 2004 werd gelanceerd om een ​​omgeving te creëren waarin onderzoekers, nieuwsgierige en creatieve studenten hun ideeën zullen delen, om de sector aan studenten te introduceren en om de case-analysevaardigheden van studenten te verbeteren. Mars Logistics Corporate Communication en Brand Management Manager Kader Özal zei: “Als Mars Logistics, We zijn ons bewust van het belang van beroepsopleiding en ontmoeten graag getalenteerde studenten die geïnteresseerd zijn in de logistieke sector met de case-contest die we al 17 jaar in samenwerking met Loder organiseren. Met de wedstrijd bieden we een omgeving waar studenten de branche kunnen leren kennen en cases kunnen analyseren. Ze zijn betrokken bij echte cases en oplossingsprocessen van de industrie. De meeste studenten die in voorgaande jaren aan de case-competities hebben deelgenomen en door het betreden van de plaatsen zijn beloond, zijn werkzaam in de vakgebieden logistiek en supply chain management, wat aantoont dat onze case-competitie de juiste mensen bereikte. zei.

Awards vonden hun eigenaren in de 17e Intercollegiate Logistics Case Competition

De eerste plaats in de A-categorie (niet-gegradueerde en 4-jarige middelbare school met het woord logistiek in de programmanaam) is Bartın University International Trade and Logistics Department-studenten Melek EFE, Eray KİRENCİ en Gizem Sefa KİREÇCİ, terwijl de tweede plaats in deze categorie de studenten is van Piri Reis University International Logistics and Transportation Department. Nilüfer EFE werd Ali Doğan KIZILGÜL en Ahmet Timur BARIŞCIL.

Categorie B (undergraduate en 4-jarige middelbare school categorie zonder het woord logistiek in de naam van het programma) studenten van Eskişehir Osmangazi University Department of Industrial Engineering waren Beyza GÜRBÜZ, Enis Can ÖZYURT en Fikri Eren ÇİFTÇİ, terwijl de tweede plaats in categorie B was Başkent University Industrial Engineering Department studenten Ecenur SEV ÖZELKUT en Onur ÇÖLGEÇEN werden.

In de C-categorie (categorie 2-jarige middelbare beroepsopleiding met het woord logistiek in de naam van het programma) Muğla Sıtkı Koçman University Dalaman Vocational School-studenten Buse BİLCEN, Fethiye Çağla ÖZAY en Tunahan DEMİREZEN won de eerste plaats, terwijl het team dat de tweede plaats won Celal Bayar Zey-School-studenten was KORKULU werd Merve MALGIR en Rümeysa KARDAŞ.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties