De aardbevingshuizen van Elazig zijn klaar voor levering!

elazig aardbevingshuizen klaar voor levering
elazig aardbevingshuizen klaar voor levering

Minister van Milieu en Stedenbouw, Murat Kurum, onderzocht de aardbevingshuizen die waren gebouwd voor burgers wier huizen waren beschadigd tijdens de aardbeving met een kracht van 6,8 in Elazig. In de mededeling dat in Elazig 2 duizend 500 woningen gereed zijn voor oplevering, constateert de ministerinstelling dat tegen het einde van het jaar 8 duizend woningen gereed zullen zijn.


Ministerinstituut, Akçakiraz, Yazıkonak, die naar Elazig kwam om de stedelijke transformatiewerkzaamheden te onderzoeken die na de aardbeving op 24 januari waren gestart, Karşıyaka, Çatalçeşme, Aksaray en Bizmişen bezochten de bouwplaatsen. De instelling, die de voltooide en lopende huizen ter plaatse inspecteert, luisterde ook naar de eisen van de burgers.

Tegen het einde van het jaar zullen 8 duizend huizen voltooid zijn

De ministerinstelling verklaarde dat 2500 huizen zijn voltooid in Elazığ en dat tegen het einde van het jaar 8 duizend huizen zullen zijn voltooid.

Minister Institution zei: “Zoals u weet, vond er begin 2020 een aardbeving plaats rond Sivrice. In het kader van de aardbeving die zowel in Elazig als in Malatya werd gevoeld, begonnen we snel met ons werk. We hebben gemobiliseerd voor Elazig. Gisteren hebben we ons gemobiliseerd voor Elazig. Vandaag doen we al het nodige werk om de wonden van onze Izmir te genezen. Op die dag hebben we onze burgers het volgende beloofd. Voor het einde van een jaar zullen we onze woningen in fasen opleveren en hopelijk hebben we beloofd dat we stappen zullen ondernemen om de kwaliteit van leven in onze Elazig en Malatya te verbeteren door projecten met allerlei gezonde en veilige sociale infrastructuur aan onze burgers op te leveren. Godzijdank zijn we trots en blij om deze belofte vandaag na te komen. Op die dag zijn we getuige van het geluk van onze burgers, die onder het puin op hun familieleden wachtten, in hun solide huizen. Op dit moment hebben we 19 huizen opgeleverd van de 500 2500 huizen die we in Elazığ zijn gestart en klaargemaakt voor oplevering. We hebben aangegeven dat we tegen het einde van het jaar 8 duizend woningen gereed zullen hebben en we zullen de grootste stedelijke transformatie van Elazig realiseren door de overige woningen gefaseerd op te leveren. Hopelijk leveren we onze woningen in Elazig en Malatya in fasen aan onze burgers, met hun scholen, moskeeën, groene zones, speeltuinen. " Hij sprak in de vorm.

Minister Kurum herinnerde eraan dat president Recep Tayyip Erdogan 50% korting gaf op de aardbevingshuizen in Elazig en zei: “Onze president heeft kortingen tot 50% op de huizenprijzen gegeven zodat onze burgers onder gunstige voorwaarden kunnen betalen. Ze deelden dit goede nieuws met onze burgers. In deze context zullen onze burgers die recht hebben op AFAD met een aflossingsvrije periode van 2 jaar en geen rente voor 18 jaar betalen. Nu zullen ze vreedzamer, veiliger en gelukkiger in onze huizen wonen. Ik wens dat onze huizen, sociale voorzieningen, scholen en moskeeën gunstig zijn voor onze Elazig en Malatya ”.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties