Dr. Het recreatiegebied Behçet Uz wordt herboren

dr behcet uz recreatiegebied herboren
dr behcet uz recreatiegebied herboren

İzmir Metropolitan Municipality, Dr. Recreatiegebied Behçet Uz zet de renovatiewerken voort. Het gebied, dat in 2021 met zijn vernieuwde gezicht in gebruik zal worden genomen, wordt het nieuwe attractiecentrum van de stad met zijn uitkijkterrassen, voetbalveld volgens FIFA-normen, sport-, entertainment- en recreatiegebieden geschikt voor alle leeftijdsgroepen.


Izmir Metropolitan Municipality, dat parken en recreatiegebieden heeft gecreëerd die de stad zullen ademen met de groenvoorzieningen die het heeft geïmplementeerd, is al een tijdje inactief in Bornova. Recreatiegebied Behçet Uz heeft 50 procent bereikt in renovatiewerken. Het wordt het nieuwe attractiecentrum van de stad met 180 duizend vierkante meter recreatiegebied, terras waar inwoners van Izmir de stad kunnen bekijken, kinderspeeltuin, sportactiviteiten en recreatiegebieden. Het recreatiegebied omvat een voetbalveld en een tribune met 500 zitplaatsen, een 450 meter lange trimbaan en fietspaden, een verkeerseducatiepark voor kinderen, speeltuinen, sport- en picknickplaatsen in het recreatiegebied. Gesloten entrees worden weer geactiveerd en er komt een verbinding met de wijk Gültepe in het zuiden van het gebied. Terrassen krijgen nieuwe functies met sportartikelen. De bestaande structurele gebieden worden verrijkt met stedelijke versterkingen en omgevormd tot een uitkijkterras. In het park komt een grasveld voor evenementen. De kinderspeeltuin van 600 vierkante meter zal worden uitgerust met kinderspeeltuinen van de nieuwe generatie, zoals glijbanen en klimmen. Dr. De renovatiewerken in het recreatiegebied Behçet Uz zullen eind 2021 voltooid zijn en zullen 17.3 miljoen lira kosten.

Bomen beschermd

Bij het renovatieproject zijn in het gebied 3 bomen behouden gebleven en is ruimte vrijgemaakt voor 150 nieuwe bomen. Waterbehoud was gepland met xerofyt-landschapsplanten op grote groene gebieden. Omdat de meeste structurele eenheden zich in het waterbeschermingsbassin bevinden, zijn ze mobiel uitgevoerd. In het recreatiegebied zijn 496 kilometer regenwaterleiding, 3.5 kilometer lange wandconstructie van gewapend beton, weggravingen, verlichtingsinfrastructuur, watertank, ruwbouw tribunebouw, betonwerken van de terrassen afgerond. Het leggen van grond, het leggen van stenen en het betonneren van de wegen gaan door. De site werd in 2.1 geopend door de toenmalige burgemeester, Ahmet Piriştina.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties