Verloren voorwerpen worden via e-overheid aan hun eigenaren bezorgd

Verloren voorwerpen worden vanuit de staat aan hun eigenaren geleverd
Verloren voorwerpen worden vanuit de staat aan hun eigenaren geleverd

IMM schakelt over op een nieuw systeem om items die in het openbaar vervoer zijn vergeten af ​​te leveren bij hun eigenaren. Artikelen met identiteitsinformatie worden via e-Government-systeem aan hun eigenaren geleverd via notificatie en sms. Passagiers van wie de bezittingen verloren zijn gegaan, kunnen zich via het systeem aanmelden. Er werd vastgesteld dat inwoners van Istanbul hun persoonlijke bezittingen verloren, zoals de Istanbul-kaart en identiteitskaart.


Voorwerpen die zijn vergeten op bus, metrobus, metro, tram, haltes en stations in Istanbul worden door de ambtenaren geregistreerd en naar het verloren kantoor in het IETT-tunnelgebouw in Karaköy gebracht.

Artikelen worden hier bij hun eigenaren afgeleverd. Items die niet worden ontvangen, worden hier een tijdje opgeslagen en als hun eigenaren niet verschijnen, worden ze bij aanbesteding verkocht. Sommige kleding en briefpapier worden gedoneerd aan goede doelen.

MEEST VERGETEN IDENTITEITEN

In de goederen die worden aangetroffen in voertuigen voor openbaar vervoer die zijn aangesloten bij Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), wordt het record gemaakt door kaarten. Vorig jaar werden 50 duizend Istanbul-kaarten en 12 duizend persoonlijke identiteitskaarten zoals paspoorten, licenties en identiteitskaarten gevonden in voertuigen en haltes. 18 procent van de gevonden kaarten werd bij hun eigenaren gebracht. De rest is naar de instellingen gestuurd die de kaart hebben uitgegeven.

IETT General Directorate, een van de aangesloten bedrijven van IMM, heeft zijn werk afgerond om al deze retour- en leveringsprocessen die tijd- en werkverspilling veroorzaken te verbeteren. In het nieuwe systeem worden verloren voorwerpen met TR ID-nummers ingevoerd in het e-Government-systeem met een software genaamd CRM. Burgers worden automatisch op de hoogte gebracht via e-Overheid en sms.

E - TOEPASSING KAN OOK WORDEN UITGEVOERD

Dus passagiers, hun bezittingen, identiteit, etc. krijgen de kans om hun verliezen in korte tijd te incasseren. Inwoners van Istanbul kunnen ook via het e-Government-systeem een ​​aanvraag indienen voor verloren voorwerpen. Deze applicaties vallen automatisch in het IETT-systeem en de eigendommen worden samen met hun eigenaren gebracht.

Passagiers die hun bezittingen zijn kwijtgeraakt, vanaf maandag 30 november https://www.turkiye.gov.tr/iett-kayip-esya-bildirimi zal in staat zijn om verloren eigendommen aanvragen in te dienen van.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties