Bursa heeft de European Mobility 2020 National Award gewonnen

bursa ontving de europese nationale mobiliteitsprijs
bursa ontving de europese nationale mobiliteitsprijs

Bursa Metropolitan Municipality, dat sinds 2002 door de Europese Commissie wordt gevierd, is de nationale coördinerende rol die de Europese mobiliteitsgemeenten van Turkije met de Nationale Prijs 2020 hebben gekregen.


De gemeenten die de European Mobility Week 2020 National Awards hebben gewonnen door de meest actieve deelname aan de European Mobility Week, die steden en gemeenten aanmoedigt om duurzame vervoersmaatregelen te nemen, zijn vastgesteld. als initiatief van de Europese Commissie om de mobiliteit in steden elk jaar, 16-22 september, te verbeteren, veilig wandelen en fietsen om een ​​stad te creëren die toegankelijk is door het creëren van paden en gemeentelijke permanente maatregelen te nemen om de georganiseerde Europese mobiliteitsweek te promoten om dit jaar de hoogste deelname ter wereld te promoten, de 551 gemeenten van het land met Turkije is gebeurd. De Turkse Unie van gemeenten, gemeenten en andere gemeenten om dit onbaatzuchtige werk ook te ondersteunen om de meest actieve gemeenten in 2019 aan te moedigen, werd in 2020 bekroond. Voorzitterschap Local Government Policies Board Vice-president Prof. Dr. Sukru Karatepe voorzitterschap, Milieu en Stedelijke Planning Ministerie van Lokaal Bestuur en Algemeen Directeur van Turan Konak, Ministerie van Buitenlandse Zaken van de Europese Unie Voorzitterschap Sectoraal Beleid President Bush Apartment Altınordu, Transport en Infrastructuur Ministerie van Infrastructuur Investeringen Directoraat-generaal van de afdeling van Fatih Smoke, Europese Unie delegatie naar Turkije Sectormanager, Transport en Infrastructuur Investeringen Akif Turkel en de Turkse telersvereniging van gemeenten Secretaris-generaal Birol, gevormd met de deelname van de jury, evalueerde het werk van de gemeenten waarop de wekelijkse bijeenkomst op 25 november plaatsvond.

Fietstocht

Als resultaat van de uitgevoerde evaluaties, van de 22 gemeenten die voldoen aan de criteria van "Europese mobiliteitsweekactiviteiten", "Permanente maatregelen" en "Autovrije dag op 51 september", 3 grootstedelijke gemeenten, 100 gemeenten met een bevolking van meer dan 3 duizend en 100 gemeenten, waaronder 3 gemeenten met minder dan 9 duizend inwoners, werden toegekend. Bursa Metropolitan Municipality werd ook bekroond met de Şanlıurfa en Mersin Metropolitan Municipalities. In het kader van het evenement werd op 16 september een Short Track Bicycle Tour georganiseerd door Bursa Metropolitan Municipality, met deelname van bijna 200 fietsers. Fietsers, die samenkwamen met de slogan '0-emissiemobiliteit voor iedereen', toeren door de omgeving van het stadspark Hüdavendigar, een route van ongeveer 3,5 kilometer. Gedurende de week zijn social media-accounts van de gemeente gedeeld over Mobiliteitsweek om zo een maatschappelijk bewustzijn te creëren.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties