Middelbare scholen voor beroepsonderwijs droegen in 10 maanden tijd 330 miljoen lira bij aan de economie

Middelbare scholen voor beroepsonderwijs droegen maandelijks miljoen lira bij aan de economie
Middelbare scholen voor beroepsonderwijs droegen maandelijks miljoen lira bij aan de economie

Ondanks het nieuwe type coronavirus-epidemie verhoogden middelbare scholen voor beroepsonderwijs hun productiecapaciteit met 25% in vergelijking met dezelfde periode vorig jaar en droegen ze in 10 maanden tijd 330 miljoen lira bij aan de economie.


Sinds het begin van de coronavirus-epidemie is de productiecapaciteit geactiveerd op beroeps- en technische Anatolische middelbare scholen.

Middelbare scholen voor beroepsonderwijs, die zijn begonnen met de massaproductie van veel producten, van reinigings- en desinfectieproducten tot maskers, wegwerpjassen en overalls tot gezichtsbeschermende vizieren, blijven hun capaciteit vergroten onder het doorlopend fonds, wat aanzienlijk bijdraagt ​​aan de ontwikkeling van de praktische vaardigheden van studenten.

In deze context zijn de opbrengsten uit de productie in 2019 met 2018% gestegen ten opzichte van 40, tot 400 miljoen lira.

Hoewel scholen al langere tijd gesloten zijn vanwege het nieuwe type coronavirus (Kovid-19) -epidemie, zet de stijgende lijn dit jaar door. In de eerste tien maanden van dit jaar zijn de inkomsten uit productie op middelbare scholen voor beroepsonderwijs met 2019% gestegen ten opzichte van dezelfde periode van 25 en bereikten 330 miljoen lira.

Met een verklaring over dit onderwerp zei vice-minister van Nationaal Onderwijs Mahmut Özer dat ze de afgelopen twee jaar hebben geprobeerd de productiecapaciteit op middelbare scholen voor beroepsonderwijs te vergroten en de cyclus van "onderwijs-productie-werkgelegenheid" te versterken in het kader van doorlopende fondsen in het beroepsonderwijs.

Özer verklaarde dat de inkomsten uit productie met 2018% zijn gestegen ten opzichte van 40 als gevolg van de regelingen en planning, zei Özer: `` Ondanks de problemen in de meeste productie-items die eerder dit jaar konden worden geproduceerd als gevolg van de Kovid-19-uitbraak, hebben we geprobeerd dit probleem op te lossen door de productieportfolio te wijzigen. . We hebben ons in het bijzonder gericht op de productie van producten die bij dit proces nodig zijn, zoals maskers, ontsmettingsmiddelen, gezichtsbeschermingsvizieren, maskermachines en gasmaskers. Daarom konden we, ondanks de Kovid-19-epidemie, de opbrengst uit productie in de eerste tien maanden van 2020 met 2019% verhogen ten opzichte van dezelfde periode in 25. In de tien maanden van dit jaar zijn respectievelijk Istanbul, Ankara en Izmir de top drie van provincies die de meeste inkomsten uit productie halen. Gedurende deze periode hebben de producties van scholen en instellingen voor beroepsonderwijs en technisch onderwijs 33 miljoen 884 duizend lira gegenereerd in Istanbul, 25 miljoen 955 duizend lira in Ankara en 15 miljoen 545 duizend lira in Izmir. "

İstanbul Küçükçekmece Nahit Menteşe Beroeps- en technische Anatolische middelbare school eerst

Özer stond op de eerste plaats in Istanbul Küçükçekmece Nahit Menteşe Vocational and Technical Anatolian High School met een productie van 7 miljoen 656 duizend TL, en Kütahya Prof. Dr. Hij deelde de informatie dat Necmettin Erbakan Vocational and Technical Anatolian High School tweede was met 6 miljoen 328 duizend TL-productie en Kayseri Melikgazi Vocational and Technical Anatolian High School op de derde plaats stond met 5 miljoen 982 duizend TL-productie.

Vice-minister Mahmut Özer bedankte het directoraat-generaal Beroepsonderwijs en Technisch Onderwijs, alle provinciale directeuren, schoolbestuurders, leraren en studenten voor het succesvol uitvoeren van dit proces in 2020.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties