Celaleddin Karatay Street zal Konya-verkeer ademen

celaleddin karatay street zal konya-verkeer ademen
celaleddin karatay street zal konya-verkeer ademen

Burgemeester Uğur İbrahim Altay en Karatay-burgemeester Hasan Kılca hebben de Celaleddin Karatay-straat onderzocht, die wordt gebouwd door de Metropolitan Municipality.


Burgemeester Altay zei dat de werken ondanks de pandemie doorgaan: “Wanneer Celaleddin Karatay Street is voltooid, zal er een ononderbroken verbinding zijn van Ankara Road naar Karaman Road via Ali Ulvi Kurucu Avenue. Hopelijk zullen we, wanneer İsmail Ketenci Street is voltooid, een nieuwe hoofdader creëren die Meram, Karatay en Selçuklu met elkaar zal verbinden. Hier doen we werk om het verkeer te verlichten en streven we ernaar om de zoneringsbeweging in de regio te versnellen en de bebouwing zo snel mogelijk te vergroten. Veel succes in onze straat, Karatay. ' gebruikte de uitdrukkingen.

Karatay-burgemeester Hasan Kılca verklaarde dat ze blijven werken als de Metropolitan Municipality en districtsgemeenten ondanks de pandemieregels en zei: “Het is een straat die is verbonden met de Meram-regio via de Ali Ulvi Kurucu-straat. Het wordt een belangrijke as. Er wordt momenteel een alternatieve route gevormd naar Fetih Avenue en Ahmet Özcan Street. Ik wil onze Metropolitan Municipality Mayor en zijn hele team bedanken voor hun werk. " hij sprak.

Er komt ook een fietspad op Celaleddin Karatay Street, dat 500 meter lang en 25 meter breed zal zijn.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties