Wat is Paste Polish, is het schadelijk voor het voertuig? Hoe maak je polijsten in welke gevallen?

Wat is polijsten met pasta en schade aan het voertuig?
Wat is polijsten met pasta en schade aan het voertuig?

Polijsten met pasta is een proces dat wordt toegepast om de lichte krasonvolkomenheden weg te werken en bovendien de autolak helderder maakt. Er moet ook rekening worden gehouden met de effecten op de handel in mijn auto, omdat dit de auto een betere uitstraling en een nieuw gevoel kan geven. De eerste vraag die hier bij autobezitters opkomt, is 'is lak schadelijk voor het voertuig?' is aan het gebeuren. "Beschadigt waspolijstmiddel het voertuig?" De vraag vormt een antwoord dat kan variëren afhankelijk van de situatie. Polijsten van pasta op het verkeerde moment en door niet-experts kan leiden tot enige schade aan uw voertuig. Hoewel polijstpasta een zeer eenvoudig proces is, kan het enkele fouten en problemen veroorzaken als een fijne kras wordt vergeten of als er geen aandacht wordt besteed aan het stof, zelfs als het klein is.


Plakken en polijsten zijn twee verschillende materialen. De algemene misvatting dat deze materialen bekend staan ​​als hetzelfde, is te wijten aan de opeenvolgende toepassing van deze processen en hun integratie als een pastapolijst. Dit proces bestaat normaal gesproken uit een systeem dat in twee fasen verloopt. Terwijl het plakproces de verf van uw voertuig verwijdert, is polijsten het proces dat de verf bedekt. Nogmaals: 'Beschadigt waspolijst het voertuig?' Als we terugkomen op de vraag, kan deze applicatie worden gezien als een regeneratieve applicatie die het voertuig niet beschadigt als het door een expert en met zorg wordt gedaan en zelfs een beter beeld creëert. Het materiaal genaamd pasta dat in het proces wordt gebruikt, is een chemisch oplosmiddel en een schurende substantie. Het is genummerd op basis van het slijtageniveau. Volgens dit schuurniveau wordt de taartvoorkeur aangepast aan de huidige staat van het voertuig. Als we naar lak kijken, is het een grote verscheidenheid aan materialen met opties als teflon of siliconen. De nagellak in de naam van paste polish is een applicatie die na de pasta wordt aangebracht. Hoewel de pasta een proces is dat wordt gemaakt door naar de staat van het voertuig te kijken, is het mogelijk om deze direct zonder pasta te polijsten als dat niet nodig is. We moeten weten dat polijsten met pasta geen systeem is dat lakbescherming biedt of voorkomt.

In welke gevallen wordt het polijsten van gebak gedaan?

Polijstpasta kan worden aangebracht om intense krassen te verwijderen die kunnen optreden als gevolg van borstel of hardere factoren tijdens de externe reiniging van het voertuig.

Je kunt ook paste polish gebruiken voor het verwijderen van krasjes die kunnen ontstaan ​​door allerlei redenen die je nagel met een heel kleine diepte niet eens kan voelen.

Het is mogelijk om cake polish te gebruiken als keuze bij onaangenaam zicht veroorzaakt door houthars, insecten en vogels.

Naast de zon of vervuilde lucht die ook seizoensgebonden kan voorkomen, zou het een zeer logische keuze zijn om te kiezen voor pasteuze polish om het doffe uiterlijk te corrigeren dat ook zeep kan veroorzaken.

Er zijn situaties waarin veel meer pasta-polish nodig is of het is logisch om pasta-polish te gebruiken. Helaas is het maken van cake in diepe krassen alleen niet voldoende. Omdat de pasta alleen in het krasgebied voor slijtage kan zorgen, kan deze situatie alleen in een minder diepe vorm worden omgezet. De methode met een logisch en definitief resultaat dat de voorkeur verdient bij diepe krassen, staat bekend als lokale verf. Kijkend naar de uiterlijke schade veroorzaakt door de zon, zal het nog steeds onvoldoende zijn om een ​​cake te maken. De garantieoplossing voor deze schade is het volledig schilderen van de schade of de locatie van de schade.

Hoe maak je pasta Pools, waar je op moet letten

Het gereedschap waarvoor de cake wordt gemaakt, moet absoluut schoon zijn. Het direct plakken van een modderig stuk gereedschap is schadelijk in plaats van voordeel. Om deze reden moet het voertuig indien nodig vóór de pasta worden gewassen. Nadat u zich ervan heeft vergewist dat het voertuig schoon is, is een geschikte plaats voor de cake vereist, dat wil zeggen een schaduw, een koele plaats. Bakken onder de zon zorgt ervoor dat de cake opdroogt en verbrandt op het verfoppervlak, wat tot ongewenste resultaten leidt. Vervolgens moet de meest geschikte genummerde taart voor het voertuig worden geselecteerd. Het pastanummer geeft de schuursterkte van de te gebruiken pasta aan.
Ons voertuig is schoon, de plaats is geschikt en we hebben onze pasta correct gekozen, en nadat we onze polijstmachine op de juiste cyclus hebben gezet, worden de plastic onderdelen die niet door de machine mogen worden aangeraakt of de pasta gemaskeerd en kunnen we het proces starten. U kunt het beste stuk voor stuk verplaatsen. Met andere woorden, het is niet mogelijk om cake op de achterklep van het voertuig aan te brengen terwijl deze nog op de motorkap zit. de kap eindigt bij de deur, de deur eindigt bij de andere deur. Hetzelfde geldt voor vernis. De cake maken met de machine is efficiënter en gemakkelijker, maar het is mogelijk om hem met de hand te maken. Het heeft moeilijkheden, maar het is niet onmogelijk.
Nadat het cakeproces is voltooid, wordt het voertuig volledig gewassen en gedroogd. Alle koekresten worden verwijderd. Daarna wordt de juiste verniskeuze gemaakt en begint het proces stukje bij beetje te vorderen. De nagellak wordt eerst op het oppervlak aangebracht, aangevoerd en daarna gedroogd. Het zal moeilijk zijn om vernis af te vegen die nog niet is opgedroogd. Nadat de nagellak is opgedroogd, raden we u aan om katoen te gebruiken om deze van het oppervlak te reinigen. U krijgt een eleganter resultaat. Op deze manier wordt de lak voltooid. Het effect houdt onder de beste omstandigheden 3 maanden aan. Maar als je processen doet zoals een auto wassen met een machine of een borstel na het polijsten, is zelfs 1 maand moeilijk. Pasta of vernis is geen verfbescherming en evenzo is verfbescherming geen vervanging voor pasta. Beiden hebben verschillende doeleinden. Zie het zo, hoe correct en logisch om lakbescherming aan te brengen op een auto vol krassen waar de cake doorheen kan. Natuurlijk niet. We zullen de lakbescherming in onze andere jaren uitleggen.

sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties