De Zwarte Zee-snelweg langs de Middellandse Zee zal het belang van Samsun in de handel vergroten

De snelweg langs de Middellandse Zee aan de Zwarte Zee zal het belang van Samsun in de handel vergroten
De snelweg langs de Middellandse Zee aan de Zwarte Zee zal het belang van Samsun in de handel vergroten

Het snelwegproject tussen de Zwarte Zee en de Middellandse Zee, dat werd getekend door de Franse ingenieurs door sultan Abdulhamit II, vergroot het belang van Samsun, het handelscentrum van de regio. Samsun, dat via de snelweg de productie- en logistieke basis van de Zwarte Zee zal worden, zet zijn sectorale industriële investeringen voort.


Het Black Sea-Mediterranean Motorway Project, waarvan de basis werd gelegd in 1929 en werd stopgezet in de jaren 1970, wordt voortgezet. 6 procent van de 818 kilometer lange snelwegaanleg, die het transport tussen Ordu en Mersin terugbrengt tot 84 uur, is voltooid. De snelweg, die de handel van 5 provincies zal beïnvloeden, waarvan er 55 rechtstreeks zijn, zal naar verwachting aanzienlijk bijdragen aan de economie van Samsun.

HET ZAL IN TRANSPORT NAAR DE TOP STIJGEN

Samsun, de enige stad in de regio met alle lucht-, zee-, spoor- en wegtransportverbindingen, vergroot zijn macht op het gebied van handel en industriële productie door zijn geopolitieke voordelen te gebruiken in sectorale investeringen. Het op drie na grootste logistieke dorpsleven van Turkije passeert de stad, de Zwarte Zee, en wordt een strategisch productopslagcentrum van de landen in het Midden-Oosten. Samsun zal een belangrijke positie verwerven in transport en transport met de voltooiing van de Samsun-Sivas-spoorlijn en de operationele hogesnelheidstrein.

TWEEDE FASE STUDIES IN OIZs

In Samsun, dat bijkomende investeringen heeft gedaan in zijn havens, vrije zones, middelgrote industriële sites en 5 georganiseerde industriële zones, wordt de tweede fase van 214 werkverklaringen voortgezet in Samsun Food OIZ. Terwijl de bezettingsgraad 70 procent is in Bafra OIZ en 50 procent in Kavak OIZ, gaat de tweede fase van de werkzaamheden van de georganiseerde industriële zones in beide districten door. In Havza Bekdiğin OIZ, dat nieuw is opgericht op 10 duizend decares grond, neemt het aantal investeerdersbedrijven toe en wordt de landbreedte vergroot tot 20 duizend decares.

TERMIJN EN WOENSDAG OSB OP DE WEG

Burgemeester Mustafa Demir, burgemeester van Samsun Metropolitan Municipality, zei informatie over de oprichting van de door Terme en Çarşamba georganiseerde industriegebieden: “Wanneer de snelweg tussen de Zwarte Zee en de Middellandse Zee is voltooid, zullen we zien hoe deze zal bijdragen aan onze stad. Terme en Çarşamba worden een compleet handelscentrum tussen Ordu en Samsun. Districten met het hoogste bruto nationaal product worden. We werken aan een oppervlakte van 200 decares om een ​​georganiseerde industriezone in Terme te vestigen. We pushen alle voorwaarden. De woensdag georganiseerde industriële zone is afgerond, eigendomsakten zijn verwerkt en infrastructuurwerken zijn in voorbereiding. De toevoeging Bafra Agriculture Based Specialized Greenhouse OSB, toen Vezirköprü Specialized Livestock OSB en Vezirköprü Agro OSB-studies ook zijn afgerond Samsun, zal de groei van de werkgelegenheid en industriële investeringen in Turkije een van de leidende steden zijn, "zei hij.

PRODUCTIE EN WERKGELEGENHEID ZAL TOENEMEN

President Mustafa Demir verklaarde dat hij bereid is om allerlei soorten steun te bieden aan zakenmensen die willen investeren. Hij zei: “We bereiden onze stad voor op de toekomst in industrie en handel. We moeten de energie van deze stad richten op de toekomst en de toekomst. Om deze reden breiden we de Centrale OIZ uit met 103 percelen, waar geen lege ruimte is voor investeringen. Met de toewijzing van 3 duizend 300 decares land naast het scheepswerfgebied als industriezone, zal het investeringsgebied toenemen tot 4 miljoen 418 duizend 179 vierkante meter. Met de investering die 5 miljard TL kost, zullen 30 duizend mensen aan het werk zijn. Naarmate de productie en werkgelegenheid toenemen, zal Samsun winnen ”.

INFRASTRUCTUURPROBLEMEN ZULLEN WORDEN OPGELOST

President Demir zei dat de infrastructuurproblemen in de industriële zones zullen worden opgelost: “Bijvoorbeeld, İlkadım, 19 mei, er is een groot probleem in de infrastructuur van georganiseerde industriële zones. Het is niet duidelijk waar en wat er is gedaan. Regenwater was beter als de grachten er nooit zouden komen. We zullen fouten bekijken en oplossen. Volgend jaar vernieuwen we op al deze gebieden de infrastructuur. Net als in 2022 zullen we onze wegen zeer elegant maken en de industriële zones doen herleven. Volgend jaar zullen we de infrastructuur van de Keresteciler-site voltooien. In Toybelen werkt SASKI momenteel aan de infrastructuur voor drinkwater, riolering en regenwater. We zullen deze allemaal hebben afgerond in 2021, ”zei hij.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties