De Çalköy-brug, die 3.4 miljoen lira heeft gekost, stortte in zonder te openen

De calkoy-brug, waarvan de kosten miljoen lira bedroegen, werd zonder nood vernietigd
De calkoy-brug, waarvan de kosten miljoen lira bedroegen, werd zonder nood vernietigd

De Çalköy-brug, die in mei werd gebouwd en die zal worden gebruikt voor het transport van 2020 dorpen nadat hij in maart 10 was aanbesteed door de Samsun Metropolitan Municipality van de AKP, stortte in voordat hij werd geopend. Er werd vernomen dat de kosten van de ingestorte brug 3 miljoen 440 duizend lira bedroegen.


Volgens het nieuws van İsmail Akduman in SÖZCÜ; “De brug, die werd gebouwd door de Metropolitan Municipality van de AKP in het district Vezirköprü en vervoer naar 10 dorpen zal bieden, stortte in voordat hij ongeveer 15 dagen geleden werd geopend. Er werd beweerd dat de brug, die was geplaatst op poten die slechts aan twee zijden waren geplaatst, instortte omdat hij het gewicht van het gestorte beton niet kon weerstaan ​​vanwege het ontbreken van draagkolommen in het midden. Het bleek dat de gemeente 2 miljoen 3 duizend lira aan het aannemersbedrijf betaalt voor de ingestorte brug.

ER IS EEN PROJECTFOUT, GEEN SCHADE AAN DE GEMEENTE

De brug stortte in voordat hij werd gebouwd en werd op de agenda gebracht door de CHP-raadsleden tijdens de bijeenkomst van de Samsun Metropolitan Municipality Assembly. Burgemeester Mustafa Demir legde een verklaring af over de brug en verklaarde dat de brug project- en fabricagefouten had en zei: “Er werd vastgesteld dat er een fout was gemaakt bij de constructie en het project van de Çalköy-brug. Er werden post-incidentonderzoeken ingesteld naar de ingestorte brug. Er zijn fouten in zowel de constructie als het project. Hij zei: "Onze gemeente heeft niet de minste schade omdat de aannemer deze brug maakt."


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties