Sportieve prestaties werden bekroond met prijzen in Bursa Nilüfer

Het 22e Nilüfer International Sports Festival, georganiseerd door de gemeente Nilüfer, gaat verder met wedstrijden in vriendschap en broederschap.

Op het festival, waar in 24 verschillende branches wedstrijden werden gehouden, was er dit keer, na volleybal, spanning op het gebied van handbal en tafeltennis. In totaal streden 11 teams om het kampioenschap in de junioren- en stercategorieën in de handbalwedstrijden die werden gespeeld in Üçevler Sports Facilities. In de wedstrijden over twee helften van 10 minuten voor de junioren en 12 minuten voor de sterren presteerden de teams net zo goed als de profs.

In de categorie kleine meisjes werd het Private Osmangazi Çamlıca A Team eerste, terwijl het Private Osmangazi Çamlıca B Team de tweede plaats behaalde. In de handbalbranche, waar Private Osmangazi Schools derde werd, kwalificeerde Algebra Schools zich ook voor de vierde plaats. In de categorie kleine jongens, waarin het Treasuredaroğlu Özkan Primary School A Team de kampioen was, eindigde het Ali Karası Primary School A Team op de tweede plaats, het Private Osmangazi Çamlıca A Team op de derde plaats en Team B op de vierde plaats. In de categorie handbal voor heren werd Vahide Aktuğ Secondary School A-team eerste en het B-team van dezelfde school tweede. Ali Durmaz Secondary School werd ook derde in de categorie sterjongens.

Een van de populairste onderdelen van het sportfestival was tafeltennis. Ook de tafeltenniscompetities, waaraan in totaal 12 teams, 48 meisjes en 60 jongens, deelnamen in de jeugdcategorie, waren getuige van een geweldige concurrentie.

Door enkelspel- en dubbelspelwedstrijden te spelen, vochten de teams om hun tegenstanders uit te schakelen en de finale te bereiken. Aan het einde van de wedstrijden waarin de Federatieregels geldig waren en meer dan 11 punten werden gespeeld, werd Ertuğrul Seyhan Anatolian High School kampioen in de categorie jonge meisjes, terwijl Private 3 Mart Azizoğlu High School tweede werd. Automotive Exporters Association MTAL en Zeki Müren Fine Arts High School waren de teams die de derde plaats deelden. De winnende teams ontvingen hun trofeeën en medailles.