Ministerie van Energie en Natuurlijke Hulpbronnen voor het werven van 10 gecontracteerd personeel

Om voltijds te kunnen werken bij de afdeling Informatietechnologieën van het Ministerie van Energie en Natuurlijke Hulpbronnen, gebaseerd op bijlage 375 van het wetsdecreet nr. 6, gepubliceerd in het staatsblad van 31/12/2008 en genummerd 27097, "Openbare instellingen en organisaties Overeenkomstig artikel 8, tweede alinea, van de Regeling beginselen en procedures voor de tewerkstelling van contractueel informaticapersoneel in grootschalige IT-eenheden, zullen 2 (tien) gecontracteerde IT-personeel worden aangeworven.


Bij de selectie van de kandidaten om het mondeling examen af ​​te leggen dat door ons Ministerie wordt afgenomen; 2019 of 2020 Public Personnel Selection Exam (KPSS) P3-score en een geldig Engels taalexamen (YDS), elektronisch vreemde taalexamen (e-YDS) of het equivalent daarvan in deze taal (CAE, CPE, TOEFL IBT) , PEARSON PTE Academic, enz.) Wordt de score voor vreemde talen behaald met examens voor andere vreemde talen als basis genomen.

Examenresultaten in een vreemde taal zijn 5 jaar geldig als de geldigheidsduur niet op het document staat vermeld. Kandidaten die geen KPSS-score hebben of geen document indienen, worden berekend als 70 (zeventig) KPSS-scores. Vreemde taalscores van kandidaten die geen scoredocument voor een vreemde taal indienen, worden berekend als 0 (nul).

Kandidaten kunnen uit de aangekondigde functies kiezen voor maximaal 2 (twee) verschillende functies, eerste en tweede voorkeur. 6.1, te beginnen met de meeste punten voor elke positie. Het aantal kandidaten dat is gespecificeerd in de kolom Aantal kandidaten uitgenodigd voor het examen in de tabel in de sectie Aantal te rekruteren personen op basis van posities, komt in aanmerking voor deelname aan het examen. De evaluatie zal voornamelijk plaatsvinden onder degenen die in hun eerste keuze naar de functie solliciteren. Kandidaten die in aanmerking komen voor het examen, worden bepaald op basis van hun scores en volgorde van voorkeur. Volgens dit; kandidaten worden eerst gerangschikt op basis van hun eerste voorkeuren. Kandidaten met hogere scores komen in aanmerking om deel te nemen aan het examen, een kandidaat die niet kon scoren in hun eerste keuze, op basis van hun score volgens hun tweede keuze, als er geen geldige aanvraag voor die voorkeur is of aanvragen die ongeldig worden geacht of het aantal aanvragen dat is vastgesteld om deel te nemen aan het examen niet beschikbaar is Om de redenen worden ze opgenomen na de eventuele eerste keuze.

Voor details van advertentie KLIK HIERbabbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen