Speciale Celse voor Bürokrata in YHT Crash in Ankara

Speciale Celse voor Bürokrata in YHT Crash in Ankara
Speciale Celse voor Bürokrata in YHT Crash in Ankara

De rechtbank, die de zaak behandelde met betrekking tot het YHT-ongeval waarbij 2018 mensen stierven in 9 in Ankara, luisterde naar Hasan Hüseyin Güney, het hoofd van de dienst voor spoorwegmodernisering van die periode, die verklaarde dat hij op de dag van de hoorzitting de stad uit zou zijn vanwege de ziekte van zijn moeder.


Volgens het nieuws van Mesut Hasan Benli uit Hürriyet; “Güney, wiens slachtoffers en hun advocaten geen vragen konden stellen omdat hij in een privé-sessie getuigenis had gegeven, zei het volgende in zijn verklaring:

HET RISICO VAN HET ONGEVAL GEMELD

“Meer dan 50 procent van onze lijnen heeft momenteel geen signaleringssysteem in de TCDD-infrastructuur. De onderaannemer van het project, Thales, had een risicoanalyse gemaakt. Alle buitendienstmedewerkers adviseerden dat totdat het systeem volledig is geïnstalleerd en afgesteld, het niet mag worden gebruikt zonder praktijktesten. Het rapport werd op 27 juni 2018 voorgelegd aan de R & D-afdeling, de afdeling Verkeers- en stationsbeheer, de afdeling Capaciteitsbeheer en de 2e regionale directie van TCDD; we hebben ze gestuurd om de risico's en te nemen preventieve maatregelen en de toereikendheid van deze maatregelen op het gebied van veiligheid te onderzoeken.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties