De coronavirus-test van Ekrem İmamoğlu was positief

De coronavirus-test van Ekrem İmamoğlu was positief
De coronavirus-test van Ekrem İmamoğlu was positief

Ibb SözcüMurat Ongun maakte bekend dat de coronavirus-test van burgemeester Ekrem İmamoğlu, burgemeester van Istanbul, positief was.


Istanbul Metropolitan Municipality SözcüSü Murat Ongun “De Covid-19-test van onze IMM-president Ekrem İmamoğlu was positief. De gezondheidstoestand van onze president, die de behandeling in het ziekenhuis begon, is goed. We presenteren het aan de openbare informatie ”.

Er werd vernomen dat İmamoğlu's vrouw en kinderen, die een video die hij uit de ziekenhuiskamer op zijn sociale media-account deelden, ook de resultaten hadden laten testen, morgen zullen worden vrijgegeven.

Ekrem İmamoğlu zei in zijn verklaring:

“Beste burgers, ik ben natuurlijk vaak een testpersoon.

Ik heb woensdag zelfs een Kovid-test gehad, deze was negatief, maar mijn koorts steeg gisteravond rond 21.00 uur en toen ik met 38 graden koorts het ziekenhuis binnenkwam, heb ik de nacht in het ziekenhuis doorgebracht en me laten testen.

Vanaf vandaag is er een bericht dat het positief is. Ik ben nu eigenlijk in orde. Mijn koorts is niet erg, het proces gaat door.

Er lijkt niets te zijn dat we in medische termen als negatief kunnen interpreteren. Ik hoop dat we onze gezondheid met het beste zullen hebben.

Natuurlijk wil ik dat al onze burgers opletten. In dit proces doen we altijd onze aankondigingen.

Laten we het contact zoveel mogelijk verminderen. Iedereen moet in deze zin gevoeligheid tonen. Dit is mijn grootste wens.

Ik hou van jullie allemaal. Maak je geen zorgen dat alles mooi blijft in Istanbul. Het proces gaat door.

Iedereen staat aan het begin van zijn taken, met toestemming van Allah. Ik hou heel veel van je, zorg goed voor jezelf. "

UITLEG VAN HET ZIEKENHUIS

In de verklaring van het Amerikaanse ziekenhuis, waar İmamoğlu werd behandeld, “diende burgemeester van de Metropolitan Municipality van Istanbul, de heer Ekrem İmamoğlu, zich op 23 oktober 2020 om 22 uur in bij het Amerikaanse ziekenhuis met symptomen van infectie van de bovenste luchtwegen. De COVID-00-test werd positief bevonden bij het onderzoek. Hij verkeert in goede gezondheid en wordt in ons ziekenhuis behandeld. " Er werd gezegd. (Sözcü)

 


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties