Metrolijn Mecidiyeköy Mahmutbey poseert voor fotografen voor iedereen

Metrolijn Mecidiyeköy Mahmutbey poseert voor fotografen voor iedereen
Metrolijn Mecidiyeköy Mahmutbey poseert voor fotografen voor iedereen

In het kader van de professionele fotografieworkshop georganiseerd in samenwerking met Metro Istanbul en Sony op 23 oktober; De fantastische plekken van de M28 Mecidiyeköy-Mahmutbey-metrolijn, de eerste zelfrijdende metro van de Europese zijde, die op 7 oktober wordt geopend, werden voor alle anderen door de ogen van fotografen bekeken.


De eerste zelfrijdende metro van de Europese zijde, metrolijn M28 Mecidiyeköy-Mahmutbey, station Tekstilkent, die op 7 oktober wordt geopend, was gastheer van de "Sony Alpha Pro Event" -workshop.

In de workshop die op 23 oktober gezamenlijk door Metro Istanbul en Sony werd georganiseerd; Fotografen fotografeerden de fantastische locaties van de lijn, professionele fotomodellen en dansers met behulp van speciale verlichtingssystemen en Sony Alpha-apparatuur, op het plateau bestaande uit 7 opnameplaatsen opgesteld in het M4 Line-magazijn en het Tekstilkent-station.
Bij de opnames werd gebruik gemaakt van professionele modellen en gekleurde lichten, die werden gemaakt in de moderne architectonische sfeer van de M7-lijn en het textilekent-station, met als thema's metro-muzikanten, ballet, tango en futurisme. In de workshop, waaraan in totaal 40 fotografen deelnamen, werden groepen van 10 personen gefotografeerd.

"We zullen samen van de stad genieten"

Özgür Soy, algemeen directeur van Metro Istanbul, verklaarde dat ze graag de eerste activiteit van de metrolijn M7 Mecidiyeköy-Mahmutbey hebben gerealiseerd. Özgür Soy verklaarde dat de fotografieworkshop werd gehouden met deelname van Metro Istanbul en Sony, evenals volgers en werknemers van Metro Istanbul op sociale media, en zei: `` Vandaag hebben 35 fotografen van Sony, evenals 5 inwoners van Istanbul die ons hun foto's hebben gestuurd met het thema 'Metro en de mens'. Hij maakte mooie foto's met professionele apparatuur door deel te nemen aan workshops. Istanbul is een van de mooiste steden ter wereld en we hebben geluk dat mensen in deze prachtige stad wonen. Om samen te genieten van de schoonheid van de stad en de metro, zullen wij, als Metro Istanbul, Istanbulites samenbrengen met verschillende evenementen en deze op onze locaties organiseren, ”zei hij.

Op alle stations worden foto's tentoongesteld

40 foto's geselecteerd uit de foto's gemaakt tijdens de workshop zullen in de tentoonstelling plaatsvinden. Ten eerste zal de tentoonstelling, die zal worden gepresenteerd op het station waar de openingsceremonie van de M7 Line zal plaatsvinden, vervolgens worden getoond als een reizende tentoonstelling op alle stations van de lijn.


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties