Altınkale-project vergelijkbaar met Pamukkale-travertijnen voltooid!

Altınkale-project vergelijkbaar met Pamukkale-travertijnen voltooid!
Altınkale-project vergelijkbaar met Pamukkale-travertijnen voltooid!

De werken die zijn geïnitieerd door de speciale provinciale administratie van Sivas in de Hot Cermik Thermal Region, 31 kilometer van Sivas, gaan verder met de asfaltwerkzaamheden die door de gemeente Sivas zijn uitgevoerd.


Hoewel de belangstelling van de burgers voor het project, dat waarde toevoegt aan de stad in termen van toerisme, toeneemt, is het de bedoeling dat het voor het einde van het jaar opengaat met de voltooiing van alle lopende werken in het Altınkale-project in korte tijd.

De gouverneur van Sivas, Salih Ayhan, die de lopende en beëindigde praktijken in Hot Çermik onderzocht, bezocht het gebied van het project en legde verklaringen af ​​aan de pers.

Zwavelhoudende Water Healing Spring

Gouverneur Ayhan zei dat de hete bron van Çermik een van de belangrijkste toeristische centra van Sivas is. Gouverneur Ayhan verklaarde dat het thermale water en het zwavelhoudende water in de regio een bron van genezing zijn en dat de burgers die hier komen tijd in vrede doorbrengen, en merkte op dat er nieuwe projecten zijn begonnen om de diversiteit van het toerisme in de regio te vergroten. Gouverneur Ayhan vestigde de aandacht op het feit dat het Altınkale-project vergelijkbaar met Pamukkale werd gemaakt door de kleur van zwavel te gebruiken en zei dat Altınkale, dat tot leven kwam met de werken van de speciale provinciale administratie van Sivas, binnenkort zal worden geopend.

We weten dat het onze plicht is om onze mensen te dienen

Gouverneur Ayhan zei dat het project veel aandacht trok van de burgers: “Het Altınkale-project gaf de regio een andere kleur. Het is een van onze plichten om zulke schoonheden aan te bieden ten dienste van onze samenleving en natie in het midden van Anatolië. We hebben hier een prachtig project voltooid door gebruik te maken van de mineralen in de geothermische bron en de gele kleur, wat een zegen is die God Sivas heeft gegeven. Onze gemeente Sivas heeft een andere betekenis aan dit project en landschapswerken toegevoegd met de asfaltwerken die vandaag zijn gestart. " zei.

Gouverneur Ayhan benadrukte dat het kuuroord het centrum van de aantrekkingskracht zal zijn en dat het aantal bezoekers in Sivas zal toenemen met de komst van de hogesnelheidstrein naar Sivas, en merkte op dat de infrastructuurwerken in de regio snel zullen worden uitgevoerd zonder tijdverlies.

Gouverneur Ayhan verklaarde dat veel projecten die zijn voorbereid om waarde toe te voegen aan het toerisme in Sivas, in het veld blijven werken, zei gouverneur Ayhan: “De bouwwerkzaamheden gaan door in onze Kangal hondenboerderij en Hamidiye Culture Park. Aan de andere kant zijn er veel projecten die we met gevoel volgen, zoals Emirhan Rocks, de restauratie van de historische grote moskee in Divriği, de Arasta Bazaar en Glass Terrace Projects. " zei.

We zullen doorgaan met brainstormen

Gouverneur Ayhan wenste dat het Altınkale-project gunstig zou zijn voor Sivas en bedankte iedereen die aan het project heeft bijgedragen. Gouverneur Ayhan zei: "Terwijl onze burgers belangstelling tonen voor het project: 'Hoe kunnen we beter van dienst zijn?' we zijn aan het brainstormen. Ook komen er wandelpaden, cafés, recreatiegebieden en sociale voorzieningen in de regio. " zei.

Gouverneur Salih Ayhan, loco-burgemeester van Sivas Bekir Sıtkı Eminoğlu, adjunct-secretaris-generaal van de provinciale speciale administratie Mevlüt Soysal, technisch personeel van de provinciale speciale administratie en SİVJET-functionarissen waren ook aanwezig tijdens het studiebezoek aan de regio Hot Çermik.

JavaScript is vereist voor deze diashow.babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen