Murat Mountain Thermal Ski Resort Een grote rijkdom voor Kütahya

Murat Mountain Thermal Ski Resort Een grote rijkdom voor Kütahya
Murat Mountain Thermal Ski Resort Een grote rijkdom voor Kütahya

Kütahya-gouverneur Ali Çelik deed examens in het Murat Mountain Thermal Ski Center, op een hoogte van 850 meter, waar thermische en wintersport samenkomen.


Vali Çelik, die de skibaan en rodelbaan in goede kwaliteit rood, middenblauw en groen op opleidingsniveau onderzocht; Hij zei dat met de 753 meter lange, 700-persoons teleski-faciliteit (T-BAR), tweeduizend 7 meter van de 767 2 meter baanlengte actief is.

"EEN GEWELDIGE RIJKDOM VOOR MURAT BERG KÜTAHYA"

Gouverneur Çelik zei dat de historische, culturele en sportieve mogelijkheden en waarden die worden geboden door Murat Mountain Thermal Ski Center goed moeten worden gepresenteerd, zei gouverneur Çelik: “Murat Mountain op een hoogte van 2 duizend 312 meter, thermaal water op een hoogte van 450 graden en accommodatie op een hoogte van 41 meter. biedt skiplezier in elke discipline. Het is een toeristisch centrum met een hoog potentieel dat thermaal toerisme, wintertoerisme, plateautoerisme en natuurtoerisme samen omvat. "We zullen onze beste steun geven om deze waarde die we hebben, zowel voor het toerisme als voor de economie te brengen, en we zullen samenwerken ten goede."babbelen


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen