Van Metropolitan Municipality voltooide de bouw van 8 bruggen

Van Metropolitan Municipality voltooide de bouw van 8 bruggen
Van Metropolitan Municipality voltooide de bouw van 8 bruggen

Van Metropolitan Municipality heeft de bouw van 6 nieuwe bruggen in 8 districten voltooid.


Metropolitan Municipality blijft werken aan veiligere en modernere transportnetwerken in de stad. Terwijl aan de ene kant prestige straten, nieuwe wegen en asfaltwerken worden uitgevoerd, worden aan de andere kant nieuwe bruggen gebouwd, waardoor de wegen comfortabeler worden. In deze context worden nieuwe bruggen gebouwd op 13 punten in 30 districten onder coördinatie van het Departement Wetenschappen, één voor één voltooid. Tot nu toe zijn 8 nieuwe bruggen voltooid en in gebruik genomen, waaronder de ingang van de wijk Ilıkaynak in İpekyolu en de binnenwijk, de wijk Karakoç, de Dağören van Muradiye, Gürpınar Taşdötüren, de Taşkonak van Edremit, de Sunga-wijk van Bahçesaray en de Sungaran-wijken van Bahçesaray. .

Seydibey, Yünkuşak en Ayazca districten van Özalp, Ulusar van Muradiye, Karagündüz van İpekyolu, Bostaniçi, City Bazaar van Erciş en Ada, Çaldıran's Guide-Yanıktaş, Yücelen, Gürpınar's, Çakınar's, Çakınlı Er wordt verder gewerkt aan de te bouwen bruggen in de wijken Albayrak, Ekecek, Dereiçi en Deringeçit, de wijken Daldere van Gevaş, Kardeşler en Gölgelik, tussen de wijken Ocaklı-Yemlice in Tusba en op de Çardak-wijkwegen van Saray.

De bruggen, die zijn vervaardigd met het cast-in-place-systeem, bestaan ​​uit 3 delen: automatische vangrail, voertuigweg en voetgangersweg, terwijl de afmetingen van de bruggen variëren tussen 3 meter bij 2 meter en 27 meter bij 4 meter.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen