EHBO-training voor passagiers die reizen met Gulf Ferry

EHBO-training voor passagiers die reizen met Gulf Ferry
EHBO-training voor passagiers die reizen met Gulf Ferry

In het kader van de evenementen die door Izmir Metropolitan Municipality werden georganiseerd voor de Wereld EHBO-dag, kregen passagiers die met veerboten naar de Golf reisden, training in eerstehulppraktijken.


İzdeniz A.Ş. Op de veerbootmaatschappijen werden bewustmakings- en promotieactiviteiten voor eerste hulp uitgevoerd.

Passagiersuren en Konak, paspoort, Karşıyaka In de trainingen die tijdens de reis werden gegeven in de lijnen van Bostanlı en Bostanlı, werden oefeningen opgenomen die het belang van eerste hulp benadrukten. De trainingen, die levensreddende informatie boden, trokken veel aandacht van de passagiers.

Eerste hulp redt levens

Met de passagiers in de trainingen werd gedeeld dat in fatale gevallen, als de patiënt het ziekenhuis binnen 5 minuten bereikt, de overlevingskans 70% is, als het ziekenhuis binnen 25 minuten wordt bereikt, dit percentage daalt tot 50%, en als de tijd wordt verlengd tot een uur, de overlevingskans van de patiënt nul nadert. EHBO-trainers legden uit dat het verhogen van het aantal mensen dat eerste hulp effectief, op tijd en correct kan toepassen bij rampen en noodsituaties, het aantal sterfgevallen en invaliditeitssituaties in dezelfde mate zal verminderen.

Sinds 2003 wordt in 188 landen de tweede zaterdag van september elk jaar gevierd als Wereld Eerste Hulp Dag. In het kader van bewustmakingsactiviteiten over eerste hulp in Izmir, werden vooral degenen die in zware en gevaarlijke banen werkten, uitgenodigd om de eerste hulpverleners te zijn door middel van video's die het belang van eerste hulp uitlegden op digitale schermen en posters die in verschillende delen van de stad waren opgehangen.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen