Een overzicht van Bebek Beach en Bebek Park door Ekrem İmamoğlu

Een overzicht van Bebek Park door Ekrem İmamoğlu
Een overzicht van Bebek Park door Ekrem İmamoğlu

Ekrem İmamoğlu, burgemeester van Istanbul Metropolitan Municipality (IMM), onderzocht de werken op het strand van Bebek en het Bebek Park ter plaatse. İmamoğlu, die gisteren met plaatsvervangend secretaris-generaal Mahir Polat en Gürkan Alpay naar het district ging, maakte eerst waarnemingen op het strand. Gürkan verklaarde dat het strandarrangementproject deel uitmaakt van de renovatiewerkzaamheden van Bebek Park en dat ze wachten op een reactie van de Monumentenraad over het gebied.

VRAAGDE HET ONDERWERP VAN MUHTAR


İmamoğlu, die naar het park ging na de informatie over het strand, vroeg Yasin Çağatay Seçkin, het hoofd van de afdeling Parktuinen en Groene Gebieden, over de bouw van een mukhtar-servicegebouw. Seçkin gaf de volgende informatie aan İmamoğlu:

“Vorige week kwamen we hier samen met Bebek-bewoners, en onze hoofdman was er ook. We verzamelden alle ngo's. Ze stelden zelf verschillende plaatsen voor. We gaan op zoek naar een oplossing, we gaan deze plek helemaal schoonmaken. Hun eisen werden gesteld om het zicht op de moskee niet te blokkeren. We zijn hiernaar op zoek. De onnodige constructies hier zullen worden verwijderd en het toiletprobleem dat de moskee nodig heeft, zal worden geëlimineerd. "

"MILIEU COMPATIBEL, LATEN WE DE ORDE IN EEN PRACHTIGE RUIMTE MAKEN"

Zeggende "Dan is er geen kwestie waar we het hier niet over eens kunnen worden", zei Imamoglu, "ik accepteer hier geen willekeurige meningen, ik kan ze niet accepteren. Het park op deze manier sluiten lijkt me erg contraproductief, ook al maakt het deel uit van het landschap. Laten we van de omgeving een prachtige ruimte maken. Laten we in zo'n veld bijvoorbeeld geen asfalt, maar iets anders, een deel van het landschap, het proces afronden met werken die er leeg uitzien en identiteit toevoegen. Ik heb het niet over Baby Park. Dit staat in wat ik zei; Er zijn buffetontwerpen, opruimen. We moeten al deze disciplines vervullen, organiseren en vertrekken ”, zei hij.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen