Het knooppunt van het busstation van Antalya Boulevard is gedurende 7 maanden gesloten voor verkeer

Het knooppunt van het busstation van Antalya Boulevard is gedurende 7 maanden gesloten voor verkeer
Het knooppunt van het busstation van Antalya Boulevard is gedurende 7 maanden gesloten voor verkeer

In het kader van het 3rd Stage Rail System Project van de Metropolitan Municipality van Antalya, zal de westelijke as van het deel van de Antalya Boulevard tussen het knooppunt van het busstation en de Anatolian Crossroad vanaf vrijdag 1 september 3 maanden lang gesloten zijn voor verkeer vanwege de eerste en derde fase van de spoorverbinding.


Het 3rd Stage Light Rail System-project van de grootstedelijke gemeente Antalya gaat op volle snelheid verder. In deze context zal bij het knooppunt van het busstation een tunnelverbinding worden gemaakt die de 1e en 3e trap van Antalya Rail System-lijnen zal verbinden. Vanwege de tunnelwerkzaamheden zal de westelijke as van het deel van de Antalya Boulevard tussen het busstationknooppunt (ingang busstation) en het Anatolische knooppunt en de westelijke as van het Anatolische knooppunt (de tak van de zuidelijke afdaling) vanaf vrijdag 18 september 2020 gedurende 7 maanden gesloten zijn voor verkeer.

ALTERNATIEVE ROUTE

Tijdens de studies moeten voertuigen die van Antalya en Sakarya Boulevards naar Konyaaltı en Akdeniz University (zuiden) rijden, respectievelijk 3072 Street en Adnan Selekler Street gebruiken vanaf het knooppunt van het busstation (ingang busstation). De functionarissen verklaarden dat de sluitingen zullen beginnen vanuit het westen van Anadolu Junction en dat de werken in fasen zullen verlopen. De ambtenaren verklaarden dat er in alle stadia van het project informatie zal worden verstrekt om te voorkomen dat burgers het slachtoffer worden en om de continuïteit van de verkeersstroom te waarborgen, en waarschuwden de burgers om op de richtingborden te letten.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen