Inspecties op trams verhoogd in Eskişehir

Inspecties op trams verhoogd in Eskişehir
Inspecties op trams verhoogd in Eskişehir

De grootstedelijke gemeente Eskişehir blijft in het kader van het actieplan ter bestrijding van het coronavirus doortastend implementeren, enerzijds door het ministerie van Binnenlandse Zaken Turkije, terwijl het de inspectie in het algemeen bijwoont, terwijl het ook doorlopend toezicht blijft houden.


Sinds het begin van de pandemische periode blijft de Metropolitan Municipality, die worstelt om de verspreiding van de ziekte te voorkomen, de burgers waarschuwen voor een gecontroleerd sociaal leven. Ook politieteams, die de burgers bewust blijven maken van fysieke afstand, maskers en hygiëne in regio's met dichtheid, nemen uitsluitend deel aan de inspecties die worden uitgevoerd door het ministerie van Binnenlandse Zaken. Daarnaast hebben de teams, die inspecties uitvoeren in het openbaar vervoer, shuttles en taxi's, de afgelopen dagen hun inspecties aan trams geïntensiveerd. De teams, die de burgers waarschuwen voor maskers en afstand door met ESTRAM-agenten in de trams te stappen op de lijnen waar de dichtheid wordt ervaren, aan de andere kant, door de tickets in de voertuigen te controleren, ondernemen actie in het kader van de Wet op Misdrijven.

Terwijl ze opmerken dat het aantal gevallen in Eskişehir met de dag toeneemt, herinneren de politieteams de burgers vooral aan de 'verplichting om overal maskers te dragen behalve thuis', die wordt genomen door de provinciale algemene hygiëneraad.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen