Bursa Model Factory en Bosch bundelen de krachten voor digitale transformatie

Bursa Model Factory en Bosch bundelen de krachten voor digitale transformatie
Bursa Model Factory en Bosch bundelen de krachten voor digitale transformatie

Als een van de toonaangevende bedrijven ter wereld op het gebied van technologie en IoT met de Bursa Model Factory, opgericht door de Kamer van Koophandel en Industrie van Bursa (BTSO) om de overgang van het MKB naar Industrie 4.0 te vergemakkelijken, bundelt Bosch zijn krachten om de Bursa-industrie voor te bereiden op de toekomst.


Steven Young, president van Bosch in Turkije en het Midden-Oosten, die opereert in de BCCI onder leiding van Demirtas, bezocht Bursa Organized Industrial Zone Model Factory. Steven Young, die de faciliteit onderzocht met İbrahim Burkay, voorzitter van de Raad van Bestuur van BTSO en Cüneyt Şener, vicevoorzitter van BTSO, ontving informatie over het doel van de modelfabriek en de diensten die aan industriëlen worden aangeboden.

Na het onderzoek vond een bijeenkomst plaats met deelname van de topmanagers van Bosch. Tijdens de bijeenkomst, waar de samenwerkingsmogelijkheden van Bursa Model Factory en Bosch werden geëvalueerd, kwamen de problemen naar voren van het organiseren van trainingsprogramma's in samenwerking met de twee instellingen om de competentie van industriëlen in Bursa op het gebied van digitale transformatie te vergroten, consultancydiensten aan bedrijven te verlenen en de bestaande hardware en software in de Model Factory aan te passen aan digitale transformatie.

BADEN WÜRTTEMBERG-MODEL

BCCI-voorzitter Ibrahim Burkay, Bursa toen ze in 2013 aantreden, zei dat hij het Detroit van Turkije belde. President Burkay verklaarde dat ze als resultaat van hun onderzoek over de hele wereld hebben vastgesteld dat de regio Baden-Württemberg in Duitsland, waar Stuttgart zich bevindt, in plaats van Detroit, een geschikter model zou zijn voor Bursa, en vergelijkbaar met Baden Württemberg, begonnen ze projecten uit te voeren die de klassieke industrie in Bursa zouden transformeren. Voorzitter Burkay zei: “Na BUTEKOM, Centres of Excellence, MESYEB, Energy Efficiency Center, hebben we eindelijk de Bursa Model Factory naar onze stad gebracht. Met Model Factory begeleiden we onze bedrijven in lean productie en digitalisering. We hebben ook partners nodig waarmee we in dit project kunnen samenwerken. Bosch is een van de instellingen waar we het meest om geven. Ik geloof dat Bosch zowel met zijn competentie op dit gebied als met zijn menselijke hulpbronnen een belangrijke bijdrage zal leveren aan de Modelfabriek. Bursa Model Factory We streven ernaar de enige instelling ter wereld te worden die niet in Turkije wordt genoemd. " hij sprak.

DE BURSA-INDUSTRIE MOET OP TRANSFORMATIE WORDEN VOORBEREID

Steven Young, president van Bosch in Turkije en het Midden-Oosten, zei dat de industrie wereldwijd een enorme verandering doormaakt. Young benadrukte dat de Bursa-industrie zich ook snel op deze verandering moet voorbereiden en zei: “Bij de transformatie in de industrie is er behoefte aan voorbeeldige faciliteiten en modelfabrieken. Bursa Model Factory, dat werd geïmplementeerd onder leiding van BTSO en onder leiding van de heer İbrahim Burkay, is een project dat alle industriëlen kunnen adopteren. Als Bosch hebben we geëvalueerd hoe we de ervaring die we hebben opgedaan op gebieden als Industrie 4.0 en Internet of Things kunnen integreren met de industriëlen in Bursa, samen met het BTSO. " zei.

"MODELFABRIEK IS EEN ZEER BELANGRIJKE FACILITEIT"

Dat het plaatsvindt in Bursa, de belangrijkste industriële organisaties van Turkije die Steven Young uitten, vervolgde zijn toespraak als volgt: "de infrastructuur van de auto-industrie, de auto-industrie, de textiel- en machine-industrie van Bursa was goed voor. Momenteel is er een ernstige bedreiging, vooral in de toeleveranciers van de automobielindustrie. Wereldwijde autobedrijven passen nu gezamenlijke inkooppraktijken toe en willen dat al hun leveranciers worden opgenomen in het Industry 4.0-ecosysteem. Als u geen plan of studie over dit onderwerp heeft, kunt u niet deelnemen aan de levering van nieuwe producten van deze bedrijven. Daarom kunnen we beginnen met automotive. We moeten de industrieel van Bursa hierop voorbereiden. Bursa Model Factory is een zeer belangrijke faciliteit. Als de industriëlen over vijf jaar terugkijken, zullen ze het belang van deze faciliteit veel beter begrijpen. "babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen