Ondersteuningsplatform voor kunstmatige intelligentieprojecten van SSB: DATA BAND

Ondersteuningsplatform voor kunstmatige intelligentieprojecten van SSB: DATA BAND
Ondersteuningsplatform voor kunstmatige intelligentieprojecten van SSB: DATA BAND

Aanvragen voor kandidaat-labelers voor het DATA HANDLE Data Labelling Platform, dat binnenkort door SSB in gebruik wordt genomen, zijn gestart.


Voorzitterschap Defensie-industrie President Prof. Dr. İsmail Demir: "We nodigen onze jonge mensen uit om deel uit te maken van onze kunstmatige intelligentieprojecten"

Aanvragen voor kandidaat-labelers voor het DATA HANDLE Data Labelling Platform, dat binnenkort in gebruik zal worden genomen door het Voorzitterschap van de Defensie-industrie, zijn gestart.

Met het platform is het gericht op het verkrijgen van de getagde gegevens die nodig zijn in kunstmatige intelligentieprojecten, vooral in de defensie-industrie, als een crowd-sourced, het verzamelen van gelabelde datasets in één enkele bron, waardoor de vorming van datacenters op zichzelf wordt voorkomen en de tijd en de efficiëntie van het personeelsbestand in projecten toenemen. Alleen onbewerkte afbeeldings- of tekstgegevens hebben geen zin in kunstmatige intelligentieprojecten. Om ervoor te zorgen dat deze gegevens waarde creëren, moeten ze worden gelabeld zodat ze kunnen worden gebruikt door kunstmatige intelligentie-algoritmen. Het vergroten van de hoeveelheid en de nauwkeurigheid van de getagde gegevens heeft rechtstreeks invloed op het succes van het ontwikkelde kunstmatige intelligentieproject.

GEGEVENSHANDEL In het Data Labelling Platform zullen individuen betrokken worden bij de kunstmatige intelligentie-activiteiten van ons voorzitterschap door gegevens te taggen. Elke burger die wil labelen, moet een kandidaat-etiketteermachine aanvragen door het pre-aanvraagformulier in te vullen op verikovani.ssb.gov.tr. Na het evaluatieproces zullen mensen die met succes de training en tests hebben doorstaan ​​die op het platform moeten worden afgelegd, worden goedgekeurd en gelabeld binnen de Data Hive.

Voorzitterschap Defensie-industrie President Prof. Dr. İsmail Demir gaf de volgende uitleg over het onderwerp: “GEGEVENSHANDLEIDING Het Data Labeling Platform zal betrouwbare en geverifieerde gelabelde datasets creëren als resultaat van het labelproces, wat een aanzienlijke bijdrage zal leveren aan de kunstmatige intelligentietoepassingen die in ons land zullen worden ontwikkeld. We nodigen vooral onze jonge mensen die geïnteresseerd zijn in dit vakgebied uit om deel uit te maken van onze kunstmatige intelligentieprojecten door op dit platform te solliciteren. Doe mee met dit project, laat kunstmatige intelligentie van je leren. "babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen