Innovatieve visuele ontwerpen van Istanbul Airport

Innovatieve visuele ontwerpen van Istanbul Airport
Innovatieve visuele ontwerpen van Istanbul Airport

Naast zijn unieke architectuur, sterke infrastructuur, superieure technologie en reiservaring op hoog niveau, benadrukt Istanbul Airport, dat in het eerste jaar een wereldwijd transfercentrum werd, de unieke schoonheid van Istanbul met innovatieve 'visuele ontwerpen'.


Istanbul Airport, dat tot de beste ter wereld in de luchtvaart behoort en in elk detail opvalt, blijft zijn verschil laten zien met zijn buitengewone kenmerken. Met zijn architectuur, diensten en technologie die aan zijn passagiers wordt aangeboden, trekt Istanbul Airport de aandacht als een baanbrekend project met alle werkzaamheden die het heeft uitgevoerd.

De ontwerpen die zijn gemaakt met het doel van "een nieuwe wereld" voor het "nieuwe verhaal", geïdentificeerd met de claim van Istanbul Airport, weerspiegelen de legendarische positie van het project, de magie die het toevoegt aan de reizen en een nieuwe ervaring.

Focus van ontwerpen; De magische deur die opengaat naar Istanbul ...

Een prachtig en groot gebied als het terminalgebouw van Istanbul Airport intiem maken in termen van design valt op als een ander belangrijk doel van de werken. Een magische wereld ontstaat met driedimensionale elementen in dessins die de aandacht trekken met hun heldere kleurenpalet. De rijkdom aan details die worden gebruikt, maakt het mogelijk om bij elke blik nieuwe dingen op te merken en deze wereld keer op keer te ontdekken.

De ontwerpen, geïnspireerd door Istanbul, dragen de goudglanzende Istanbul Airport, die oprijst in het hart van de sprookjeswereld, in het centrum van de stadssymbolen, meer dan alleen een luchthaven te zijn, het positioneren als een monument voor de toekomst en een erfenis van de wereld, en vooral: het is monumentaal.

Magische ontwerpfasen van papier tot digitaal ...

Tijdens het creëren van een speciale wereld voor Istanbul Airport, dat wereldwijde prijzen won, in zijn nieuwe visuele ontwerpen, waar alles met een kras begon, werden er inspanningen geleverd om het ontwerp uniek te maken. Om het oorspronkelijke ontwerpdoel te bereiken, kreeg de hand-tekenmethode de voorkeur en werd vooral het gebruik van fotografie vermeden.

De resulterende ontwerpen begonnen eerst met de tekeningen die op papier waren gemaakt en de tekeningen werden gedetailleerd en de magische wereld van Istanbul Airport begon zich te vormen. De visuele ontwerpen van Istanbul Airport, gedetailleerd in latere studies, werden vanaf papieren overgebracht naar de computeromgeving. De visuele ontwerpen, waarbij elke tekening wordt gemaakt met een digitale pen, zijn ontwikkeld en ingekleurd in een computeromgeving en bereikten de laatste fase.

Om de personages en alle andere elementen 3 dimensies en dynamiek te geven, werd de opleveringsfase gestart en werd een film voorbereid naast de effectaanrakingen die het effect van de vaste ontwerpen versterken. In de film, die het publiek letterlijk in deze magische wereld sleept, mochten de geanimeerde details van dichterbij worden gezien.

"We worden de bekendste luchthaven met onze nieuwe visuele ontwerpen ..."

Gökhan Şengül, Corporate Communications Director van İGA Airport, zei over de nieuwe visuele ontwerpen die zijn voorbereid voor Istanbul Airport: “Het oorspronkelijke ontwerp van Istanbul Airport, dat moderniteit en functionaliteit combineert, haalt zijn architectonische inspiratie uit het culturele erfgoed van Istanbul. In ons werk leggen we de cultuur en waarden van Istanbul uit en houden deze waarden levend op onze luchthaven. Ten slotte hebben we met deze aanpak onze nieuwe visuele ontwerpen gemaakt met een architectonisch idee dat het rijke sociale en culturele erfgoed van Istanbul weerspiegelt. Het is mogelijk om de motieven, schoonheid, textuur en diepte die worden gebruikt in Turks-islamitische kunst en architectuur terug te zien in onze nieuwe ontwerpen. We hebben een uitgebreid communicatieplan opgesteld met onze nieuwe visuele ontwerpen. De visual en film, waarin Turkse en Engelse versies zullen worden toegepast in alle gebieden binnen de luchthaven, zullen worden gedeeld op onze sociale media-accounts. In een later stadium zal de hele nieuwe communicatiewereld van Turkije en Istanbul Airport in overeenstemming met het 360-graden communicatieplan dat is opgesteld om te delen met de wereld, een uitgebreid domein van communicatieactiviteiten worden, de media zal gedijen. We denken dat onze nieuwe visuele ontwerpen waarmee het succesverhaal van Istanbul Airport kan worden onthouden, door iedereen gewaardeerd zullen worden. Als Istanbul Airport behoren we tot de belangrijkste luchthavens ter wereld. Turkije zal met succes vertegenwoordigd zijn in de wereldwijde luchtvaartindustrie en richting geven aan de service die we bieden. We denken dat onze oude stad Istanbul en Istanbul Airport, waaraan we onze naam hebben ontleend, ook zullen bijdragen aan de erkenning van de wereld met onze nieuwe ontwerpen. "

Hibya News Agencybabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen