UAV's worden bekeken op het moment van de brand in Menderes

tender werd getoond op het moment dat de brand uitbrak in de meander
tender werd getoond op het moment dat de brand uitbrak in de meander

Onbemande Luchtvoertuigen (UAV), die de regio constant in de gaten houden, bewaakten de momenten waarop de brand begon, terwijl de koelingsinspanningen in de regio werden voortgezet in verband met de bosbrand, die nauwelijks werd gecontroleerd door de teams in het Menderes-district van Izmir. Terwijl de UAV's vervolgens de coördinaten onmiddellijk aan de grondtroepen bezorgden, konden ze vroeg ingrijpen, terwijl de sporen werden opgespoord van degenen die barbecue in de regio verbrandden.


Er is een nieuwe ontwikkeling geweest met betrekking tot de bosbrand in het district Çile in het district Menderes. De sporen van degenen die een barbecue verbrandden om een ​​picknick te houden over het vuur, waar de algemene directie van bosbouwteams urenlang worstelde om het vuur urenlang uit de lucht en op het land te blussen, werden ontdekt.

GEPROBEERD DE SCHAKELAAR MET SLANG TE BLUSSEN

Om te onderzoeken waarom de brand uitbrak, stelden de teams vast dat er een barbecuevuur was aangestoken in Çile District en dat water werd aangevoerd met een slang om het te blussen. Hoewel men dacht dat de brand om deze reden zou kunnen ontstaan, doken ook foto's uit de regio op.

UAV'S GEDETECTEERD BRAND EN GECOÖRDINEERDE LAND-UNIONS

Aan de andere kant werd in de beelden onthuld dat de Unmanned Aerial Vehicle (UAV) een verkenning deed in Menderes en de locatie en coördinaten aan de grondtroepen gaf bij het uitbreken van de brand.

In de beelden die door UAV's zijn opgenomen, zijn er momenten waarop de brand in Menderes begon. Hittegevoelige UAV's, die op dat moment de regio in de gaten hielden, detecteren het vuur en sturen coördinaten en locaties naar de grondtroepen.

SOFTWARE WERKEN GESTART

Volgens de regio zijn er softwarestudies naar de geproduceerde UAV's gestart. Er werd gesteld dat de UAV's na voltooiing van het softwarewerk direct foto's kunnen maken uit de bossen en zo informatie kunnen verkrijgen over de oorzaak van bosbranden.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen