De sleutel tot werkgelegenheid voor vrouwen zullen vrouwencoöperaties zijn

de sleutel tot de werkgelegenheid van vrouwen zijn de vrouwencoöperaties
Foto: Ministerie van Gezin, Arbeid en Sociale Voorzieningen

Ministerie van Gezin, Arbeid en Sociale Dienst en vrouwen zullen worden geïmplementeerd om beide vrouwen te versterken om hun participatie in de werkgelegenheid te vergroten. "Women's Cooperative Through Strengthening Project" met Turkije zal het aantal vrouwencoöperaties verder vergroten.

"We hebben 23.277 mensen bereikt via workshops en trainingen"


Minister van Familie, Arbeid en Sociale Voorzieningen Zehra Emerald Selcuk zei dat het steeds wijdverbreider gebruik van vrouwencoöperaties in Turkije. Minister Selçuk herinnerde eraan dat het doel van "Versterking van vrouwencoöperaties" was opgenomen in het presidentiële 100-dagenprogramma: "We hebben werkgroepen voor vrouwencoöperatie opgericht en workshops georganiseerd in 2018 provincies met het samenwerkingsprotocol voor de versterking van vrouwencoöperaties. Met de 81 workshops, trainingen en informatiebijeenkomsten die we de afgelopen 2 jaar hebben gehouden, hebben we in totaal 537 mensen bereikt en 23.277 vrouwencoöperaties bezocht. ” zei.

"We hebben de afgelopen 2 jaar 81 nieuwe vrouwencoöperaties opgericht"

Minister Selçuk merkte op dat er sinds 2018 81 nieuwe vrouwencoöperaties zijn opgericht: "We steunen onze vrouwen op vele manieren via onze centra voor sociale solidariteit, die de afgelopen twee jaar zijn uitgebreid tot 2 met acht toevoegingen." hij sprak.

"We zijn van plan een adviseurspool te creëren voor 1000 vrouwen"

Minister Selçuk onderstreepte dat zij ernaar streven bij te dragen tot een grotere deelname van vrouwen aan de beroepsbevolking en vrouwencoöperaties te promoten met het "Empowerment of Women through Cooperatives Project" dat in 2021 moet worden geïmplementeerd. Selçuk: “We zijn van plan om coöperatieve training te bieden aan vrouwen met het potentieel om een ​​partner te worden / worden van 3.500 coöperaties, coöperatieve training voor vrouwen met 1.500 coöperatieve partners, en empowermenttraining voor vrouwen, en empowermenttraining voor vrouwen voor 3.000 coöperatieve partners. Daarnaast streven we naar een adviseurspool voor 1.000 vrouwen en geven we consultancytraining. In dit proces zorgen we ervoor dat onze consultants als metgezel voor onze vrouwen optreden. Wij zijn van mening dat vrouwelijke coöperaties effectiever vooruitgang zullen boeken met consultancydiensten. ” gebruikte uitdrukkingen.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen