Een primeur in Turkije! Erciyes Mountain Summit Climbing Begins

Erciyes eerste top beklimming van een berg in Turkije is begonnen
Erciyes eerste top beklimming van een berg in Turkije is begonnen

Begon voor het eerst de top van Erciyes in Turkije te beklimmen. Mount Erciyes verwelkomt bergbeklimmers tijdens het zomerseizoen.


Kayseri Metropolitan Municipality gaat verder met de belangrijkste toeristische centra van wintersport en activiteiten van Turkije op de klim naar de top van de berg Erciyes, die er één is. de eerste keer in Turkije Erciyes Inc. De beklimmingen die door de top zijn geïnitieerd, zullen bergbeklimmers het hele zomerseizoen verwelkomen.

Metropolitan Municipality, Erciyes, dat opvalt als een centrum waar bergsporten in alle seizoenen kunnen worden beoefend, organiseert ook verschillende activiteiten in de zomermaanden. Dienovereenkomstig, Kayseri Metropolitan Municipality Erciyes A.Ş. De topklimmen, die elk jaar worden gemaakt, zullen gedurende het zomerseizoen elk weekend worden voortgezet.

Metropolitan burgemeester Dr. Memduh Büyükkılıç, die stelt dat natuurliefhebbers van alle leeftijden kunnen deelnemen aan het evenement: “We doen in de zomer veel sportactiviteiten in Erciyes, de parel van onze Kayseri. Topbeklimmingen staan ​​bovenaan deze activiteiten. Een evenement waar degenen die willen ontsnappen aan het stadsleven en zich willen verstoppen in de natuur en geïsoleerd willen worden, met plezier kunnen deelnemen. Zoals u weet, hebben we tijdens de epidemie begrepen dat drukke omgevingen en gesloten gebieden gevaar lopen. Ontmoeting met de natuur is erg belangrijk in termen van gezondheid en wegkomen van de drukte van de stad. Beklimmingen gaan verder met de professionele berggidsen van onze Erciyes A.Ş. Onze bergbeklimmers verblijven in het Berghuis op 2 meter. De deelnemers, die heel vroeg in de ochtend klimmen, kijken naar de zonsopgang op de toppen van Erciyes en genieten van het uitzicht. ”

Metropolitan Municipality Erciyes A.Ş. Degenen die willen deelnemen aan het programma voor het beklimmen van de top georganiseerd door, kunnen een reservering maken door te bellen naar 0352 342 3917 of door te bellen naar 0538 651 00 04.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen