Het duurzaamheidsrapport van Tofaş is online

Het duurzaamheidsrapport van tofas ​​staat online
Het duurzaamheidsrapport van tofas ​​staat online

Tofas Turkije toonaangevend bedrijf in de automobielsector, 7e duurzaamheidsrapport gedeeld met het publiek. 264 duizend productie-eenheden en uitvoer van 194 duizend eenheden met de toonaangevende industriële bedrijven van Turkije op het gebied van energie-efficiëntieprestaties in Tofaş bleven plaatsvinden, zelfs overgedragen.


Tofaş, het leidende bedrijf van de auto-industrie in ons land, zet zijn activiteiten voort in overeenstemming met zijn duurzaamheidsdoelstellingen. Als eerste autofabrikant die een "Duurzaamheidsrapport" publiceerde in de Turkse auto-industrie, deelde Tofaş dit jaar dit jaar op het web in een interactief formaat.

World Class Manufacturing bereikte de top op zijn reis van -WCM-!

In het World Class Manufacturing (WCM) -programma, dat in 2006 van start ging en vooral gericht was op arbeidsveiligheid, kwaliteit, kosten en milieu, behoorde Tofaş in 2013 tot de top drie van Fiat Chrysler-fabrieken in het "Gouden Niveau". Als resultaat van de audit in 2019 verhoogde het zijn score naar 81 en werd het de autofabriek met de hoogste score. In dezelfde periode ging Tofaş door met het verminderen van energie, water en kooldioxide door meer inspanningen te leveren op het gebied van milieubeheer, dat al vele jaren aan de gang is. Het zorgde ervoor dat al het afval dat tijdens de productieprocessen vrijkwam, op de juiste manier werd gerecycled.

"We handhaven onze succesvolle prestaties op het gebied van corporate governance en bedrijfsresultaten"

Tofaş, een van de 50 Turkse bedrijven die in aanmerking kwamen voor opname in de BIST Sustainability Index in de uitgebreide beoordeling door de internationale evaluatiecommissie EIRIS in Borsa Istanbul, zet zijn activiteiten op dit gebied voort als het eerste autobedrijf dat is opgenomen in de BIST Corporate Governance Index. De Corporate Governance Rating van Tofaş voor 2019 werd verhoogd naar 9,26. Cengiz Eroldu, CEO van Tofaş, zei hierover: “Met de kracht van onze halve eeuw ervaring en knowhow bleven we waarde creëren voor onze belanghebbenden, ondanks de uitdagende economische ontwikkelingen die we in 2019 op mondiaal en landenniveau hebben ervaren. Enerzijds verhoogden we onze prestaties in onze activiteiten voor de binnenlandse markt, terwijl we 2,3 miljard dollar aan exportopbrengsten en 919 miljoen dollar aan buitenlandse handelsoverschotten creëerden. Als Tofaş maken we onze investeringen en bedrijfsplannen vanuit een langetermijnperspectief. In deze periode waarin belangrijke veranderingen op ons wachten, zullen veerkracht en flexibiliteit de sleutels zijn tot duurzaam succes en toegevoegde waarde. Ons doel is om het duurzame succes van ons bedrijf voort te zetten als een wereldwijd bedrijf dat waarde creëert voor zijn klanten en waarvan de werknemers en zakenpartners er trots op zijn deel uit te maken. Dienovereenkomstig zullen we onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid versnellen ”.

We hebben gezondheidsapparatuur geproduceerd tijdens het pandemieproces

Verwijzend naar het werk dat tijdens het pandemieproces is uitgevoerd, zei Cengiz Eroldu: “Aan het begin van het proces hebben we ons gericht op het begrijpen van de behoeften van onze zorgverleners, die in de voorhoede van de strijd staan, en hen te beschermen zodat we deze strijd met succes kunnen verlaten. Met het voordeel van onze R & D-capaciteit schakelden we snel over op de productie van biologische bemonsteringskasten, intubatiekasten en vizieren. We deelden de technische studies voor deze apparatuur op internet en ondersteunden de productie van meer dan tien bedrijven, we verzamelden en verspreidden de aanvragen centraal met de website die we in gebruik namen. Als Tofaş hebben we 50 viziermaskers, 1300 biologische bemonsterings- en intubatiekasten geleverd aan gezondheidsinstellingen in 70 provincies. In dit proces heeft de gezondheid van onze medewerkers onze prioriteit gehad. We streefden naar het voordeel van onze producenten door bij te dragen aan de voorbereiding van de Safe Return to Work Guide, en we zetten onze activiteiten voort met werkmethoden op afstand en geactualiseerde jaarplannen voor de continuïteit van ons bedrijf ”.

We zetten onze sociale ondersteuningsactiviteiten op lange termijn voort

Naast het belangrijkste werkterrein van Tofaş; Cengiz Eroldu, die ook zijn steun benadrukte voor langetermijnkwesties en diepgaande kwesties om bij te dragen aan de nationale economie en sociale ontwikkeling; “Tofaş gaat door met het implementeren van langetermijnprojecten op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid op het gebied van sport, onderwijs en cultuur en kunst. "We blijven waarde creëren voor de samenleving met veel projecten zoals Tofaş Sports Club, Tofaş Science High School, Tofaş Bursa Anatolian Cars Museum, Fiat Barrier-Free Movement, Fiat Laboratories en onze steun aan archeologische opgravingen die we al vele jaren uitvoeren."

Hibya News Agencybabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen