Ulikad President 'We Can Make Hatay Dubai' voorstel!

ulikad president kunnen we de fout dubai voorstel doen
Foto: Hibya News Agency

Uranus Topkapi Istanbul, Cappadocië-eigenaar van het hotel, de president van de Nationale Organisatie voor Economisch Denken (Ulikad) Omar Niziplioğl, zei in coma vanwege de koren die toerisme in Turkije maken.


Aangegeven dat de corona Niziplioğl een grote klap voor het toerisme over de hele wereld "Deze klap valt uit Turkije nam ook zijn deel. Huidig ​​toerisme in Turkije in coma. Turken die niet naar het buitenland konden, wendden zich tot binnenlands toerisme, maar dit is niet genoeg. De bezettingsgraad van de hotels ligt rond de 20-30 procent. In sommige gebieden zijn hotels zelfs nooit geopend ”.

'Radicale stappen zijn essentieel'

Ömer Niziplioğlu wees erop dat er maatregelen moeten worden genomen voordat het te laat is om het toerisme weer op orde te krijgen: “We moeten zo snel mogelijk handelen en de toeristen uit landen met een laag risico naar ons land leiden. Op dit punt moeten we ons concentreren op promotionele activiteiten. Dit is hoe de zomer gaat. We weten niet hoe de corona zal verlopen. "We moeten stappen ondernemen om de volgende seizoenen te redden", zei hij.

Niziplioğl verklaarde dat Turkije het potentieel heeft om 12 maanden toeristen aan te trekken, "schreef hij dat we nu moeten stoppen. Turkije is een land waar de schoonheid van de vier seizoenen voorkomt. Als land hebben we zeer sterke soorten toerisme, zoals cultuur, gastronomie en gezondheid. We moeten ze promoten ', zei hij.

'We kunnen Hatay Dubai maken'

Ömer Niziplioğlu, voorzitter van de National Economic Thinking Organization (ULİKAD), zei dat Hatay met het werk dat gedaan moet worden in Dubai zou kunnen veranderen.

De langste van de Middellandse Zee, de langste 12. Ondanks dat Samandagi een strand in Turkije heeft, wees alleen Niziplioğl erop dat profiteerde van Antalya: "Als we een nieuw plan maken voor Hatay accommodatie, eten en drinken, ontwerpen we leuke plekken om zelfs te krabben. Als we hiervoor ondersteuning krijgen van internationale stedenbouwkundigen, is het een toeristisch als Cannes, Nice en Dubai, de natuur is prachtig. "Het seizoen is 2 maanden in de Egeïsche Zee, die een warme zee heeft, en 6 maanden in de Middellandse Zee." Niziplioğlu zei dat Hatay erg rijk is aan cultuur en zei: “De stad waar verschillende religies en culturen samenleven, heeft de eerste kerk ter wereld. De voornaam werd in deze provincie voor het eerst gebruikt. Het is een van de drie grootste provincies van het Romeinse rijk. Islam, christendom en joodse overtuigingen leven samen in Hatay. De moskee, kerk en synagoge zijn naast elkaar. Het aantal steden dat met deze functie leeft, is zeer gering. Om deze functie te laten zien, kunnen we een toeristenstroom van 3 maanden voorzien van geloofstoerisme. "Er moet rekening mee worden gehouden dat 12 en een half miljoen mensen naar Kuşadası komen om het huis van de Maagd Maria te zien."

'Gastronomietours zijn mogelijk'

Niziplioğlu verklaarde dat Hatay een hoog potentieel heeft op het gebied van gastronomische reizen vanwege de rijke keuken waarin 3 beschavingen worden gecombineerd en gemengd.

'Moet worden toegevoegd aan scheepsroutes'

Niziplioğlu zei dat Hatay aan de cruiseroute moet worden toegevoegd en zei: “Hiervoor moet een haven worden gebouwd in Samandağ of Arsuz. Hierdoor kunnen we de haven naar Turkije toevoegen in de oostelijke Middellandse Zee cruises. "Alleen dankzij de cruise kunnen we 1 miljoen toeristen aantrekken".

'Werkloosheid eindigt'

Niziplioğlu zei dat als Hatay een toeristische stad wordt, er veel voordelen zullen worden geboden aan het land en de stad, zei Niziplioğlu: “De werkloosheid eindigt. Het inkomen van bijna elk huishouden stijgt. Het helpt de omliggende provincies. Op dit moment verliezen we het strand waar alleen zomerhuizen worden gebouwd, en het is een verlies voor ons allemaal om zo te blijven terwijl er een mogelijkheid is om veel meer inkomen en welvaart te bereiken. "Hoewel toerisme de grootste inkomstenbron is van landen als Egypte, Tunesië en Marokko, met kusten in de Middellandse Zee, kan ik niet begrijpen waarom Hatay geen toeristische bestemming is met zijn grootste strand."

Hibya News Agencybabbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen