Circulaire van Binnenlandse Zaken over de overname van de terroristische organisatie in de winter

Circulaire over winterverwering van de terroristische organisatie
Circulaire over winterverwering van de terroristische organisatie

Ministerie van Binnenlandse Zaken, Adıyaman, Ağrı, Ardahan, Bayburt, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakır, Elazig, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Iğdır, Kahardinramanmaraş, Kars, Kilmani, Malatyaş, Kars, Kilmani, Malatya , Ordu, Rize, Siirt, Şanlıurfa, Şırnak, Trabzon, Tunceli en Van gouverneurschappen, stuurden een circulaire over de "Winterstijl van de separatistische terroristische organisatie".


In de circulaire werd benadrukt dat dankzij de totale en onbaatzuchtige strijd tegen terroristische organisaties en hun extensies, die acties en activiteiten uitvoeren die gericht zijn op het uitschakelen van de nationale veiligheid van ons land, de openbare orde en de grondwettelijke rechten en vrijheden van burgers, de bewegingsvrijheid en acties van terroristische organisaties ernstig is beperkt en de deelname aan organisaties aanzienlijk is afgenomen.

Als resultaat van de succesvolle operaties van de veiligheidstroepen, de separatistische terroristische organisatie PKK / KCK / PYD / YPG, wiens binnenlandse aanwezigheid het punt van uitsterven heeft bereikt, en wiens rekrutering aanzienlijk is onderbroken; Er werd gezegd dat het, toen de herfst naderde, begon met de voorbereidingen voor een winterbasis om zijn bestaan ​​te behouden, de verloren steun te vergroten en nieuwe winsten te behalen.

In de circulaire, waarin werd gesteld dat pogingen om andere schuilplaatsen te creëren dan voorgaande jaren, vooral in de winterperiode, werd gesteld dat terroristische groeperingen die de basis zullen betreden in de herfstperiode actie zoeken om de veiligheidstroepen af ​​te leiden om hun plaatsen niet te ontcijferen.

In de circulaire stond dat het duidelijk was dat de leden van de organisatie en haar extensies in het land grote hoeveelheden vreemde valuta (dollars, enz.) Konden inwisselen om de organisatie van voedsel en levensonderhoud te voorzien, en de volgende waarschuwingen werden gegeven:

Leden van de separatistische terroristische organisatie en hun extensies, van plaatsen die groothandel, markten, kruidenierswinkels, groenteboeren, buizenhandelaren en opmerkelijke hoeveelheden meel, suiker, ingeblikt voedsel, halva, jam, buis enz. Verkopen. Wetshandhavers moeten voorzichtig zijn met de relevante professionele kamers (marketeers, supermarkten en dealers, schoenmakers, enz.) En handelaars (groothandels, markten, buizenhandelaren, enz.) Dat voedsel en levende materialen kunnen worden gekocht en grote hoeveelheden vreemde valuta (dollars, enz.) Kunnen worden ingewisseld. en in mogelijke situaties zal een melding worden gedaan om wetshandhavingseenheden te informeren.

Gedetailleerd doorzoeken van verdachte voertuigen, met name pick-up trucks, bestelwagens, minibussen, tegen logistieke bevoorradingsactiviteiten die kunnen worden uitgevoerd naar leden van terroristische organisaties bij wegcontrolepunten en zoekpunten en op dorps- / bergwegen; benodigdheden, woonbenodigdheden, picknick / keukenkoker, etc. gericht op de controle van voertuigen die stoffen vervoeren; Er zullen meer patrouilles op secundaire wegen, dorps- en veldwegen en schokbestrijdingsactiviteiten worden uitgevoerd.

De leden van de separatistische terroristische organisatie en hun extensies zullen worden belet om voorraden en levend materiaal te verkrijgen door zich te concentreren op inlichtingenactiviteiten tegen de activiteiten van de separatistische terroristische organisatie. Vooral zullen burgers worden gewaarschuwd om de levende materialen niet op het plateau achter te laten, aangezien ze kunnen worden meegenomen door leden van de terreurorganisatie.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen