Operatie Yıldırım-5 Amanoslar begon in de provincie Hatay

De operatie van yildirim amanoslar begon in de provincie hatay
De operatie van yildirim amanoslar begon in de provincie hatay

Minister van Binnenlandse Zaken Süleyman Soylu sprak tijdens het openingsprogramma van de basiscursus voor rampenrecherche in Ankara. Minister Süleyman Soylu verklaarde: "Vandaag zijn onze 1448 personeelsleden begonnen met de operatie Yıldırım-5 in Amanoslar".


De volgende informatie werd over dit onderwerp verstrekt door het Ministerie van Binnenlandse Zaken; "In de operatie; 1.448 personeelsleden, bestaande uit Gendarmerie Commando, Gendarmerie Special Operations (JÖH), Police Special Operations (PÖH) en Security Guard-teams, zijn werkzaam bij het beheer en de administratie van het Adana Gendarmerie Regional Command.

Om de separatistische terroristische organisatie volledig van de agenda van het land te verwijderen en de terroristen die geacht worden in de regio te zijn, te neutraliseren, lanceerde het regionale commando van Adana Gendarmerie de YILDIRIM-5 AMANOSLAR-operatie.

In de bovengenoemde operatie, onder leiding en beheer van Adana Gendarmerie Regional Command; Hij diende in de Hatay-Osmaniye en Gaziantep Provincial Gendarmerie Commands; 1.448 personeelsleden en 97 operationele teams, bestaande uit Gendarmerie Commando, Gendarmerie Special Operations (JÖH), PÖH en Security Rangers, hebben dienst.

In het kader van Yıldırım 1-2-3-4 operaties die werden uitgevoerd om het terrorisme in het land uit te bannen, zijn in totaal 15 terroristen geneutraliseerd, 30 grotten, schuilplaatsen en pakhuizen vernietigd en zijn veel wapens, munitie, voedsel en levend materiaal in beslag genomen.

De operaties van YILDIRIM gaan met succes door met de steun van onze mensen op een GETROUWE en BESLISSENDE manier.babbelen

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen