Minister van Binnenlandse Zaken Süleyman Soylu voegt zich bij de verkeerscontrole

minister van Binnenlandse Zaken Suleyman nam deel aan nobele verkeerscontrole
minister van Binnenlandse Zaken Suleyman nam deel aan nobele verkeerscontrole

Minister van Binnenlandse Zaken Süleyman Soylu zei: “12, 420 teams zullen gedurende de hele vakantie werken met betrekking tot de verkeersinspecties. Opnieuw zullen 163 politie en onze gendarmerie tijdens het feest dienen. ' zei.


Meneer die vanuit Ankara per helikopter naar Kırıkkale kwam. Soylu heeft een luchtonderzoek gedaan op de snelweg Ankara-Kırıkkale.

Onze Minister Mr. Soylu ontving informatie over verkeerscontrole van Gendarmerie General Commander Gen. Arif Çetin, Police General Manager Mehmet Aktaş en Police Headquarters Traffic Planning and Support Department Mehmet Yavuz.

Later waarschuwde Soylu, die deelnam aan de wegaanvraag voor het directoraat Regionale Verkeersleiding van Kırıkkale, chauffeurs en passagiers en gaf geschenken aan de passagiers en kinderen in de stilstaande voertuigen.

Toename van het aantal passagiers% 55

Minister Soylu zei in zijn verklaring aan journalisten hier dat de verkeersdichtheid vanaf vandaag veel hoger is dan in de periode vóór de epidemie.

Hij merkt op dat de toename van de totale mobiliteit van voertuigen in het verkeer vandaag 31 procent is, Mr. Soylu zegt:

“De afname van busdiensten is echter ongeveer 31 procent, de toename van het aantal passagiers is 55 procent. Dat betekent dat. Vooral mensen die tijdens het Offerfeest naar hun land willen gaan en samen met hun eigen voertuigen op vakantie willen, creëren een grote dichtheid die we nog niet eerder hebben gezien. Vooral in het openbaar vervoer neemt de verkeersdichtheid ernstig toe, zowel in het kader van de epidemische regels als voor degenen die weinig gebruik willen maken van het openbaar vervoer vanwege Kovid-19 of onze burgers die niet de voorkeur geven aan openbaar vervoer.

Minister Soylu verklaarde dat op het kruispunt in Kırıkkale en op het kruispunt van Gerede de verkeersdichtheid veel hoger is dan ze vandaag hadden verwacht.

Verklaart dat zij hier belangrijke voorzorgsmaatregelen hebben genomen en dat de gouverneurs, de politie en de rijkswacht en de gemeenten samenwerken om deze voorzorgsmaatregelen de dag ervoor te realiseren. Soylu ging als volgt verder:

“De hele vakantie werken 12 duizend 420 teams. Tijdens de vakantie werken 163 duizend van onze politie en gendarmerie. Enerzijds zullen mijn onderministers, algemeen directeuren, het hoofd van de politie en het Algemeen Commando van de Rijkswacht als minister van Binnenlandse Zaken de verschillende regio's tijdens de vakantie inspecteren en ook enkele maatregelen nemen om ze te corrigeren als ze problemen zien. Tegelijkertijd zullen onze rijkswacht en politie-inspecteurs bijdragen aan de organisatie over hoe de inspecties verlopen. ”

Minister Soylu adviseerde ook burgers en chauffeurs en vroeg hen voorzichtig te zijn.

Wijst erop dat de hele natie, de hele islamitische wereld leed aan Kovid-19 tijdens de Eid al-Fitr. Soylu zei: 'Ze konden niet naar hun familie, familieleden, woonplaatsen en vakanties gaan. Maar deze feestdag is alsof ieder van ons ons zowel in het verkeer als de verspreiding van deze epidemie in verlegenheid zou brengen als we zouden handelen zonder te voldoen aan zowel de verkeersregels als de Kovid-19-regels. Daarom ons verzoek van onze burgers; Pas op voor." hij sprak.

Ieder van ons moet de regels volgen

Minister Soylu benadrukte dat de wettelijke snelheidslimiet in het verkeer moet worden nageleefd, dat de veiligheidsgordel moet worden gedragen, dat er niet mag worden gepraat met een mobiele telefoon en dat er een reisplan moet zijn.

Hij wees erop dat het tekort in gebieden met verkeersopstoppingen niet mag worden opgeheven door te versnellen waar het verkeer open is. Soylu zegt:

“De meest voorkomende verkeersongevallen, vooral op feestdagen, zijn de punten dichtbij de bestemming. We moeten allemaal samen opletten. We moeten niet rijden als we slapeloos zijn en geen gewoonte hebben. We moeten elke 2 uur 10 minuten rusten. Dit is een waarschuwing die ons binnen internationale normen wordt verkondigd. We zien al ongeveer anderhalve maand een toename van verkeersongevallen. Dat wil zeggen, vooral rijstrookwisselingen, degenen die constant de linker rijstrook volgen, vormen verkeerde rijstrookwisselingen van andere voertuigen. Degenen die niet snel op de rijstroken komen, veroorzaken verkeerde en gevaarlijke inhaalacties. Het belangrijkste is dat vrachtwagens en zware voertuigen, als ze niet door de hun toegewezen rijstroken gaan, helaas ook een overtreding van de verkeersregels veroorzaken die zal leiden tot onjuiste inhaalacties van andere zware voertuigen en voertuigen. Daarom moeten we allemaal de regels volgen. '

Ministers Noble, meer doden bij verkeersongevallen over de hele wereld van 2015 tot eind 2019, de behoefte aan wegnormen zou de voertuigkwaliteit in Turkije moeten verhogen en de maatregelen die in de herfst van dit aantal zijn genomen, hebben ons dat verkeer verteld.

Soylu zei dat het aantal doden volgens internationale normen is gedaald van 100 per 9,6 duizend naar 100 per 6,5 duizend, “Dit is ook belangrijk voor ons. Dit jaar gaan we met een laag sterftecijfer van 14 procent. Het belangrijkste hier is om de verkeersregels na te leven. Nogmaals, een van de verkeersongevallen waarmee we het meest worden geconfronteerd tijdens de ramadan en opofferingsvakanties zijn motor- en fietsongevallen. Omdat de gewoonte om overal te rijden anders is. Hier moet ook op worden gelet. Kastamonulu Hacı Şaban-ı Veli heeft een goed gezegde. 'Tot ziens bij uw aankomst, tot ziens bij uw vertrek en tot ziens bij al uw zaken'. ”

Later verlieten minister Soylu, die de brandweer van de gemeente Yahşihan bezocht, en zijn gevolg de stad.


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen