Directoraat-Generaal van Munt- en Postzegeldrukkerij om 20 Continuous Workers te verwerven

de algemene directie van de munt- en postzegeldrukkerij zal constant in dienst zijn
de algemene directie van de munt- en postzegeldrukkerij zal constant in dienst zijn

Het directoraat-generaal van Mint and Stamp Printing House in Istanbul, Dikilitaş Mahallesi, Yenidogan Sokak No: 55 Beşiktaş en Orhantepe Mah. Tekel Cad. Nummer 6 Cevizli Turkije Business Council in het kader van 4857 op grond van deze wet zal worden toegepast in openbare instellingen van de werknemers die Principes en Procedures met betrekking tot verordeningen worden aangenomen om te worden gebruikt in vestigingen in Kartal-adres (TEO) zoals gespecificeerd in de onderstaande tabel, zal "vaste werknemer" worden

zal rennen
Servicetype / beroep
genomen worden
Aantal personeelsleden
Opleidingsstatus Leeftijdslimiet Speciale condities werkwijze Werkende plaats
Beveiligings- en beveiligingsdiensten / Beveiligingsfunctionaris gewapend 20 Afgestudeerden van de middelbare school (middelbare school en equivalent)
zijn
18-35 Een secundair onderwijs, een associate degree, een undergraduate en een graduate degree hebben en een gewapende privé-beveiligingsfunctionaris ID-kaart hebben in overeenstemming met wet nr. 5188 (met een geldigheidsduur van ten minste 6 (zes) maanden vanaf de aanvraagdeadline)
Geen belemmering om in het ploegensysteem te werken, zowel overdag als 's nachts, binnen en buiten, om het werk te accepteren
Geen handicap hebben met lichaams- en geestesziekte waardoor de taak mogelijk niet wordt uitgevoerd, de gezondheidsstatus documenteren met het rapport van de gezondheidscommissie (commissie)
Beschikken over minimaal 2 (twee) jaar professionele ervaring (beveiligings- en beveiligingsfunctionaris / particuliere beveiligingsfunctionaris) en dit documenteren met SGK-records.
170 Minimaal 160 cm lang zijn voor mannelijke kandidaten en 15 cm voor vrouwelijke kandidaten. Het verschil tussen de laatste twee cijfers van hoogte in centimeters en het gewicht van de hoogte mag niet minder zijn dan XNUMX kilogram (Hoogte- en gewichtsinformatie van gezondheidsinstellingen
Het moet worden gedocumenteerd.)
Notaris tekenen
en mondeling examen
Istanbul

Aanvragen Turkije Business Association (TEO) zal worden gehouden tussen de data 22.07.2020-27.07.2020 online via de website. 2. Aanvragen die persoonlijk via e-mail of e-mail zijn gedaan, anders dan online toepassingen, worden niet geaccepteerd. 3. Aanvragen voor de aankondiging kunnen worden gedaan door personen die verplicht zijn te verblijven in de provincie Istanbul vanaf de startdatum van İŞKUR.

Voor details van advertentie KLIK HIER


Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen