Wanneer beginnen de hoofd- en regionale treindiensten?

Wanneer beginnen de hoofd- en regionale treindiensten?
Wanneer beginnen de hoofd- en regionale treindiensten?

Kamuran Yazıcı, General Manager van TCDD Tasimacilik, heeft op 27 juli 2020 onderzoek gedaan op de werkplekken van het regionale directoraat van Izmir.


Tijdens de onderzoeken werd General Manager Kamuran Yazıcı vergezeld door Deputy General Manager Çetin Altun en İzmir Regional Manager İlhan Çetin.

De delegatie onder leiding van General Manager Yazıcı, die ook een bezoek bracht aan de Alsancak Wagon Maintenance Workshop Directorate, Halkapınar Workshop Directorate, Halkapınar Loading Center, Halkapınar Loko Maintenance Workshop Directorate en Port Directorates, tijdens een ontmoeting met vertegenwoordigers van niet-gouvernementele organisaties die werkzaam zijn in de spoorwegen in Urla, Izmir Regional Directorate overleg gevoerd met de medewerkers.

General Manager Yazıcı sprak tot de medewerkers tijdens de vergadering en wees erop dat de zakelijke activiteiten in İzmir zijn uitgebreid en zei: “Ons passagiers- en vrachtvervoer in de Egeïsche regio neemt met de dag toe. Onze Izmir is een toeristische stad, de wereldstad, onze exportpoort. Terwijl onze expeditie, die de continuïteit van de handel in het pandemische proces verzekert, toeneemt, hebben we de vluchten van onze hoofd- en regionale treinen stopgezet. Hopelijk zullen onze treinen terugkeren naar hun normale koers, afhankelijk van de ontwikkelingen in de pandemie. We kijken uit naar de in aanbouw zijnde hogesnelheidsspoorlijn Ankara-Izmir. Wij hechten veel belang aan coördinatie bij de uitvoering van onze bedrijfsactiviteiten op de beste, mooiste, meest efficiënte en effectieve manier. Ik geloof dat we door in eenheid te handelen de mooiste met een gemeenschappelijke geest zullen bereiken. Ik stuur mijn groeten aan mijn collega's. ” zei.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties