Voorzitter Insect Examines 3rd Stage Rail System Works

president bocek bestudeerde de fase-railsysteemstudies
president bocek bestudeerde de fase-railsysteemstudies

Burgemeester Muhittin Böcek van de gemeente Antalya heeft de infrastructurele werken aan de Meltem Boulevard onderzocht in het kader van het 3rd Stage Rail System Project. President Böcek ontving informatie over de lopende onderzoeken en verklaarde dat de werken in de Meltem-fase binnen 2 maanden zullen worden voltooid.


Burgemeester Muhittin Böcek van de gemeente Antalya heeft de infrastructurele werken aan de Meltem Boulevard onderzocht in het kader van het 3rd Stage Rail System Project. President Böcek ontving informatie over de lopende onderzoeken en verklaarde dat de werken in de Meltem-fase binnen 2 maanden zullen worden voltooid.

De werkzaamheden worden voortgezet in het 3rd Stage Rail System Project van de Metropolitan Municipality, dat Varsak zal verbinden met het stadscentrum met het busstation, het Antalya Training and Research Hospital. Na de ingebruikname van de kruising op de Dumlupınar Boulevard, gaan de werken die begonnen in de fase van het Meltem-Antalya Training and Research Hospital door. Infrastructuur en verplaatsing worden uitgevoerd in het Meltem-stadium. Burgemeester van de metropool Burgemeester Muhittin Böcek ontving informatie van de aannemers van het aannemersbedrijf door de infrastructurele werken ter plaatse van het 3rd Stage Rail System in de Meltem-fase te onderzoeken. President Insect heeft aangekondigd dat het werk aan de Meltem-fase binnen 2 maanden zal zijn afgerond.

560 MILJOEN TL UITGAVEN GEMAAKT

Burgemeester Böcek verklaarde dat de werken van de Metropolitan Municipality doorgaan in de 19 wijken van 913 districten van Antalya en zei het volgende over de werken van het spoorwegsysteem in Meltem Mahallesi: “Dit is de meest bijzondere en grootste wijk van ons Antalya. Er is een stadion aan de ene kant en Antalya Training and Research Hospital aan de andere kant. Vanaf de dag dat we aantreden, hebben we ons werk tot nu toe aan het 3rd Stage Rail System van Kepez voortgezet. We hebben tot nu toe 560 miljoen TL uitgegeven. ”

JUNCTION OPENT OP 7 JUNI

Burgemeester Böcek zei dat de kruising, die erg belangrijk is voor de Akdeniz Universiteit, op 7 juni wordt geopend en zei: “We hebben het viaduct gebouwd. We voltooien het kruispunt op 7 juni. Hopelijk hebben we de sectie tot Antalya Training and Research Hospital binnen 2 maanden voltooid. Aan de andere kant hebben we in Meltem, dat ook een van de grootste buurten van Antalya is, zowel de riolering als de waterkosten in deze gelegenheid vernieuwd. ”

Excuses aangeboden aan de burger

President Böcek bedankte het aannemersbedrijf en de werknemers en zei: “Natuurlijk hebben we wat moeilijkheden in dit uitdagende pandemische proces. We doen snel wat er moet worden gedaan bij elke uitdaging. We hebben onze burgers gestoord. We bieden onze verontschuldigingen aan onze burgers aan voor dit ongemak. Als deze diensten niet worden aangeboden, kunnen we niet naar het Antalya Training and Research Hospital komen. Onze inwoners van Kepez, het grootste district van Antalya, komen met een railsysteem naar ons Antalya Training and Research Hospital. ”

TE VOLTOOID TOT HET EINDE VAN HET JAAR

Burgemeester Böcek benadrukte dat het stationsstation bij de ingang van het busstation 28 meter lager ligt, dat de busstationfase binnen 6 maanden voltooid zal zijn en dat de burgers vanuit elke regio het busstation zullen bereiken met lightrail. Hij zei dat de werken aan de burgemeester Insect Meltem eind dit jaar klaar zullen zijn, hij zei dat het aannemersbedrijf hier dag en nacht voor blijft werken.

Na het onderzoek bezocht president Insect de taxiwinkeliers aan de Meltem Boulevard en maakte een praatje. President Böcek vierde ook de Ramadan Holiday van de winkeliers.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen