4 buslijnen naar service in 17-daagse beperking in Antalya

De buslijn biedt dagelijkse beperkingen in Antalya
De buslijn biedt dagelijkse beperkingen in Antalya

In het kader van de strijd tegen de coronavirusepidemie heeft de Metropolitan Municipality, na de uitgifte van de avondklok op 23-24-25-26 mei, tijdens de Ramadan de nodige maatregelen en voorbereidingen getroffen. De burgemeester van de stad, Muhittin Böcek, verklaarde dat het gezegende Ramadan-feest thuis zal worden gevierd vanwege de pandemie en dat ze de nodige voorzorgsmaatregelen en maatregelen hebben genomen om Antarians een gezonde, comfortabele en rustige vakantie te bezorgen. Burgemeester Böcek zei dat de relevante eenheden van de gemeente dienst zullen hebben tijdens het feest, “We zullen dienst hebben om te voorkomen dat onze verpleegkundigen problemen ondervinden tijdens de vierdaagse beperkingsperiode. Vier uw vakantie thuis met rust. Ook al kunnen we niet knuffelen, ons hart is één. Fijne feestdagen, 'zei hij.

ALO ASAT 185


In dit proces zal het directoraat-generaal voor water- en afvalwaterbeheer (ASAT) van Antalya ook een dienstteam hebben in geval van negativiteit die zich kan voordoen in water- en rioleringsdiensten. ASAT-functionarissen verklaarden dat burgers bij een waterstoring 185 uur per dag ALO ASAT 24 kunnen bellen.

IN DE EERSTE KEER

Tijdens de vakantie is ook de brandweer van de Metropolitan gemeente aanwezig. Brandweerlieden blijven 42 uur per dag werken met 560 verschillende groepen en 24 personeelsleden in Antalya. Brandweerlieden en gemotoriseerde teams in de districten, met name de Central Group, staan ​​24 uur per dag klaar voor een eventuele brand. Burgers kunnen de brandoproep telefonisch melden bij de alarmcentrale 112.

DE BEGRAAFPLAATS ZAL NIET BEZOEKEN

Aan de vooravond van deze Eid al-Fitr zal geen bezoek worden gebracht aan de begraafplaatsen, die voor elke vakantie tot de meest bezochte plaatsen behoren. Begraafplaatsen zijn alleen toegankelijk voor families van martelaren. Martelarenfamilies kunnen martelaren bezoeken in het kader van pandemische maatregelen.

VOOR DE WERKNEMERS ZAL ER IN 17 KEER ZIJN

De Metropoolgemeente van Antalya was van plan om openbaar vervoer te verzorgen voor personeel in de gezondheidszorg, het publiek en andere werknemers, die verplicht zijn te werken in het kader van de vierdaagse avondklok, die op de avond van 22 mei begint. Tijdens de vierdaagse avondklok zijn er 4 regels tegelijk. De antray- en nostalgietram zullen hierbij niet dienst doen.

HET BEGINT OM 06.00:XNUMX

VF01, AC03, AF04, KC06, LC07, KL08, LF09, LF10, UC11, VL13A, DC15, TC16, CV17, MD25, KC35, MF40, VF66, plaatgenummerde hoofd- en hoofdlijnen hebben een avondklok op 23-26 mei. wordt vervolgd. De vluchten, die om 06.00:06.00 uur 's ochtends starten, vinden' s ochtends en 's avonds regelmatig plaats. Antalyalar met betrekking tot de reizen zal kunnen volgen waar de voertuigen voor openbaar vervoer zijn van Antalyakart Mobile Application. Daarnaast kunt u tussen 21.00:0242 en 606:07 uur terecht bij het transport call center op 07 XNUMX XNUMX XNUMX Gezondheidswerkers kunnen gratis gebruikmaken van vervoer op vertoon van hun personeelskaart.

TEAMS VOOR DE MILIEUGEZONDHEID

Antalya Metropolitan Municipality Environmental Health-teams zijn 7/24 aanwezig in het centrum en alle districten tijdens de vakantie. 2 duizend 300 personeelsleden, 118 gevechtsvoertuigen en 66 reinigingsvoertuigen zullen dienen om Antalya-mensen een comfortabele vakantie te bezorgen.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen