De autonome bus van Karsan zal in Roemenië rijden!

autonome bus van de auto zal dienen in Roemenië
autonome bus van de auto zal dienen in Roemenië

Karsan produceert een elektrisch openbaar vervoer in Turkije en geëxporteerd naar de wereld, hij begon te werken aan het verkrijgen van autonome rijeigenschappen Electric kondigde aan dat de autonome aanval de eerste bestelling ontving. BSCI, een van de toonaangevende technologiebedrijven in Roemenië, bestelde één Autonomous Atak Electric voor gebruik in het Industrial Park in Ploeşti. Otonom Atak Electric, dat in een bepaald gebied een pilootdienst zal verlenen, zal eind dit jaar aan BSCI worden geleverd. Karsan, dat vele belangrijke primeurs op het gebied van technologie heeft bereikt, zal met de levering aan Roemenië de eerste autonome projectverkopen in Europa in zijn 8-meter klasse hebben gerealiseerd.


Al meer dan 50 jaar in de auto-industrie van Turkije is Karsan gevestigd in een enkele locatie onafhankelijke autofabrikant van meerdere merken, ook een Turks bedrijf dat ADASTEC CORP. In het kader van de samenwerking met Atak Electric ontving het in korte tijd zijn eerste bestelling in het Atak Electric-model, waar het begon te werken aan autonoom rijden op niveau 4. BSCI, een van de toonaangevende technologiebedrijven in Roemenië, bestelde één Autonomous Atak Electric voor gebruik in het Industrial Park in Ploeşti, het land. In het kader van het project zal Otonom Atak Electric, dat pilotservice zal leveren in een bepaald gebied binnen het Industrial Park, tot het einde van het jaar aan BSCI worden geleverd.

"De eerste bestelling van Otonom Atak Electric naar Europa"

Ondanks de nieuwe epidemie van het type coronavirus (Covid-19) die de wereld heeft beïnvloed, zei Okan Baş, CEO van Karsan: “In Autonomous Atak Electric, waarmee we autonome rijeigenschappen op niveau 4 willen brengen, zullen we ons in korte tijd op Europa richten. We hebben onze bestelling overgenomen van BSCI, een van de belangrijkste technologiebedrijven van Roemenië. Deze volgorde versterkt ons geloof in het project. Autonoom Atak Electric, waarvan het prototype in augustus wordt voltooid, wordt de eerste elektrische bus met autonome rijeigenschappen aangepast aan de reële wegomstandigheden. Bovendien verkopen we met deze bestelling, die we tegen het einde van het jaar willen leveren, het eerste autonome project in Europa in de klasse van 8 meter. Terwijl we ons werk voortzetten zonder onze baanbrekende aanpak op het gebied van duurzame transportoplossingen te vertragen, hoop ik dat we de epidemie die de hele wereld treft zo snel mogelijk zullen overleven en gezonde dagen zullen herwinnen. ” zei.

Autonoom niveau 4 wordt geïntegreerd

In het door het R & D-team van Karsan te realiseren project zal Atak Electric worden uitgerust met autonome rijeigenschappen van niveau 4. In het kader van het project loopt het Turkse bedrijf ADASTEC CORP, dat studies uitvoert naar autonome voertuigen. In samenwerking met Karsan is het van plan om het prototype-eerste Autonomous Atak Electric-voertuig in augustus te voltooien. ADASTEC CORP. De test-, simulatie- en validatiestudies van Atak Electric, die zullen worden voorzien van autonome rijeigenschappen door integratie van door Atak Electric ontwikkelde Level-4 Autonomous software in de elektrisch-elektronische architectuur en software voor elektrische voertuigen, zullen tot het einde van het jaar worden voortgezet.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen