Beschrijving van MSB! Dagvaarding en verzendingstransacties worden op 28 mei door e-overheid bekendgemaakt

dagvaardingen en verwijzingsverrichtingen van msb mayista worden vanuit de staat aangekondigd
dagvaardingen en verwijzingsverrichtingen van msb mayista worden vanuit de staat aangekondigd

Er werd persinformatie gegeven over de genomen maatregelen, de lopende activiteiten en kwesties op de agenda van het Ministerie van Landsverdediging, met name de strijd tegen het terrorisme, tegen de epidemie van COVID19. De informatie die in de vorm van een video was opgesteld vanwege de COVID-19-epidemie, had de volgende informatie:

VREDE PINARI-REGIO


19 PKK / YPG-terroristen, die op 10 mei om middernacht probeerden te infiltreren in het Peace Spring District, werden geïdentificeerd en geneutraliseerd door onze heldencommando's. Met het laatste incident zijn 66 ​​PKK / YPG-terroristen de afgelopen maand in de Peace Spring Area geneutraliseerd.

Exploratie, bewaking en humanitaire hulp / ondersteunende activiteiten worden continu uitgevoerd om de vrede en rust in de regio voort te zetten. In dit kader zijn herstelwerkzaamheden gestart voor de heroperatie van Haseke en de Allouk Water Plant, die onbruikbaar is gemaakt door de terroristische organisatie PKK / YPG, en er zijn grote inspanningen geleverd om de voorzieningen herbruikbaar te maken en in november 2019 is begonnen met het geven van water aan Haseke en haar landelijke gebieden. Watervoorzieningen die elektriciteit nodig hebben vanwege de opzettelijke onderbreking en onvoldoende transmissie van elektriciteit door de terroristische organisatie naar het zuiden van de Peace Spring Region en onder toezicht van de Terroristische Organisatie PKK / YPG, konden niet voldoende worden geëxploiteerd.

Door de vaak afgesneden en toch al onvoldoende elektriciteit konden de waterputten in Rasulayn en Tel-Abyad, met name de Allouk-waterfabriek, niet op volle kracht werken, wat een waterprobleem in de regio veroorzaakte, een leven zonder elektriciteit en water in de winterse omstandigheden, een grote nood voor de mensen in de regio en Hij had moeilijkheden.

Als resultaat van de intensieve inspanningen van ons personeel en de contacten met de Russische Federatie, werd er vanaf 1 april 2020 slechts 70 megawatt van de 10 megawatt aan elektriciteitsbehoeften in de regio geleverd en zijn de meeste Tel-Abyad- en Resulayn-elektriciteitslijnen en onderstations hersteld.

Ondanks de elektriciteit die onvoldoende is vanwege de druk van de terroristische organisatie PKK / YPG en vaak wordt onderbroken, wordt sinds maart voorzien in de behoefte aan schoon water van de mensen in Wire Repair en Haseke, die profiteerden van de Allouk-watervoorzieningen met aanvullende maatregelen.

Als gevolg hiervan weerspiegelt de agenda, die wil profiteren van de Covidien-19-virusterroristische organisatie PKK / ypg'n, water naar de regio Hasakah de realiteit van zogenaamd onderbroken door Turkije.

TEGENSTELLING

De strijd tegen het terrorisme gaat door met een ononderbroken en gewelddadige aanpak in binnen- en buitenland. Het aantal terroristen dat sinds 1 januari in alle operationele gebieden is geneutraliseerd is 1445.

De afgelopen maand zijn in het binnenland 24 middelgrote en 2 grootschalige operaties uitgevoerd voor de opvanggebieden van de terroristische organisatie PKK / KCK. Bij de voortgezette operaties zijn de afgelopen maand 104 terroristen geneutraliseerd; 5 antitankgeschut, 2 luchtafweergeschut, 3 sluipschutters, 2 machinegeweren, 26 infanteriegeweren, 46 granaten, 104 ontstekers, 3200 luchtafweermunitie, 3700 lichte munitie, 30 mortiermunitie, 88 munitie voor raketwerpers, 80 kg. C-4 explosieve stof; 340 kg. in beslag genomen ammoniumnitraat; 35 EYP's werden vernietigd met 67 antipersoonsmijnen. 77 locaties, schuilplaatsen, grotten en pakhuizen die door terroristen werden gebruikt, werden vernietigd en onbruikbaar gemaakt.

VECHT TEGEN SMokkel

Als gevolg van de maatregelen en operaties die in het grensgebied zijn uitgevoerd ter bestrijding van mensensmokkel uit de financiële middelen van de terroristische organisatie PKK / KCK, zijn de afgelopen maand 110.000 pakjes sigaretten, 72 kg drugs, 98.000 drugspillen en 10 infanteriegeweren in beslag genomen.

Daarnaast werden in de afgelopen maand in totaal 533 personen betrapt die betrokken waren bij illegale pogingen tot grensoverschrijding, werden 10.298 mensen geblokkeerd / teruggeduwd voordat de framboos voorbij was. Onder deze personen werden 2 DAESH TO-leden opgepakt en gaven 8 leden van de terroristische organisatie PKK / PYD-YPG zich over.

ONTWIKKELINGEN IN LIBIË

Wat Libië betreft, zoals eerder vermeld, is ons doel; Onder leiding en eigendom van Libiërs zorgde het voor territoriale integriteit en nationale eenheid, waarbij het alle Libische burgers zonder uitzondering dekt; bijdragen aan de vorming van een onafhankelijk, soeverein en welvarend Libië. In deze context blijft het personeel van de Turkse strijdkrachten militaire training en adviesondersteuning bieden aan UMH, de legitieme vertegenwoordiger van het door de VN erkende Libische volk, in het kader van bilaterale overeenkomsten die zijn ondertekend in overeenstemming met de U / A-wetgeving.

BEËINDIGING EN CELP

Wat de COVID-19-uitbraak betreft, worden enerzijds de noodzakelijke onderzoeken uitgevoerd in het kader van een effectieve strijd en anderzijds zijn er plannen voor het normalisatieproces aan de gang.

In dit verband is het de bedoeling dat de kwijting begint op 31 mei, de dagvaarding begint op 5 juni en de betaalde militaire dagvaarding begint op 20 juni. De resultaten van de selectie en classificatie van de verschepingsverplichtingen worden op 28 mei 2020 via e-government bekend gemaakt.

Het is belangrijk dat de meldingsplichtige partijen de "COVID-19" -vragenlijst vier dagen voor de verzenddatum via e-government invullen en de "Kovid-19" -tests uitvoeren in de gezondheidsinstellingen waar ze naar toe worden gestuurd. Vanwege de COVID-19-uitbraak; Om het risico van besmetting te elimineren en contact tot een minimum te beperken, zullen alle transacties in het verwijzingsproces worden gedaan door e-overheid, behalve in verplichte gevallen, zullen er geen militaire operaties worden uitgevoerd. Onze burgers hebben via ons internetaccount toegang tot gedetailleerde informatie.

VECHT TEGEN FETO

Bestrijding van FETÖ in samenwerking met de relevante instellingen; het wordt vastberaden onderhouden in het licht van nieuwe informatie, documenten en gegevens. Als resultaat van de onderzoeken die binnen dit kader zijn uitgevoerd; Sinds 15 juli 2016 zijn in totaal 19.495 personeelsleden uit de Turkse strijdkrachten gezet. Het gerechtelijke en administratieve proces voor 4.682 personeelsleden loopt.

Turkse strijdkrachten, die klaar staan ​​voor actie met hun effectieve, afschrikkende en gerespecteerde kwalificaties; voor de verdediging en veiligheid van ons land; Met geloof, geduld en opoffering is hij vastbesloten elke taak die hem is opgedragen te volbrengen.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen