Export van melk en zuivelproducten geopend naar China

De export van cine melk en melkproducten maakte het open
De export van cine melk en melkproducten maakte het open

Minister van Handel Ruhsar Pekcan meldde dat Turkije de belemmeringen voor de export van melk en zuivelproducten in China zal opheffen.


De ministers Pekcan, die zijn Twitter-account deelde, de samenwerking van het ministerie van Land- en Bosbouw met het ministerie van Handel, met als resultaat een intensieve interventie die werd uitgevoerd met de bijdrage van de commerciële adviseur uit Turkije, kondigde aan dat het de belemmeringen voor de export van melk en zuivelproducten in China zal opheffen.

China Customs General Administration en de verklaring van de mogelijkheid om melk en melkproducten van het Turkse bedrijf Pekcan naar China te exporteren, wat aangeeft dat de aankondiging van de lijst: "In deze context leidt onze branche 54 bedrijven om de export van Chinese zuivelproducten te kunnen uitvoeren. Het is een plezier om de Chinese markt, die met ongeveer 6 miljard dollar een van de belangrijkste zuivelimporteurs ter wereld is, open te stellen voor onze Turkse exporteurs. Veel succes voor onze exporteurs. ” gebruikte uitdrukkingen.

Er zal onderzoek worden gedaan om een ​​plaats op de Chinese markt te verwerven.

Volgens een verklaring van het ministerie over de kwestie, de G20-leiderstop ter gelegenheid van 14 november 2015 naar Turkije om te worden geëxporteerd naar China, melk en ondertekende het protocol inzake veterinaire en sanitaire omstandigheden van zuivelproducten, zei de Chinese douane-administratie van 2018 dat een technisch team naar Turkije kwam de bedrijven ter plaatse bezocht.

In de tussenliggende periode tijdens het resultaat van intensieve interventies, werd China Customs General Administration door de Turkije met de verklaring aan 54 bedrijven om melk en zuivelproducten uit China uit te voeren in verschillende productlijnen toegelaten.

In dit verband zullen inspanningen worden geleverd om een ​​plaats op de Chinese markt te verwerven en zal marktdiversificatie worden gewaarborgd door de inspanningen voor markttoegang uit te breiden naar andere landen in het Verre Oosten.

Studies zullen gericht zijn op het vergroten van het marktaandeel van landbouwproducten, met name zuivelproducten, in de genoemde geografie.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen