Wanneer beginnen YHT-expedities?

Wanneer beginnen Yht-vluchten?
Wanneer beginnen Yht-vluchten?

TCDD Tasimacilik heeft de voorbereiding van het team en de uitrusting voltooid om de hogesnelheidstrein (YHT) -diensten te hervatten, die zijn opgeschort vanwege een uitbraak van het coronavirus; Wachten op het bord van het Ministerie van Verkeer en Infrastructuur


Volgens het nieuws van Olcay Aydilek uit Habertürk; “TCDD Tasimacilik stopte in maart met YHT-vluchten nadat de intercityreizen waren beperkt in het kader van de bestrijding van de coronavirusepidemie. TCDD Transport; YHT verklaarde dat de kaartjes voor de hoofdlijnen en regionale treinen zonder onderbreking worden teruggegeven aan degenen die dat wensen, en dat de vergoeding voor de onderdelen die niet in de abonnementskaarten worden gebruikt, wordt gegeven. Opgemerkt werd dat Marmaray in Istanbul en Başkentray-treinen in Ankara zullen blijven rijden.

NORMALISATIE STAPPEN

De stappen van "normalisatie" begonnen binnen een bepaalde kalender te worden genomen met betrekking tot de uitbraak. Winkelcentra (AVM) worden op maandag geopend; kappers-kappers zullen weer gaan serveren. Turkish Airlines heeft een conceptprogramma voor re-vluchten opgesteld. Volgens het ontwerp zal het in juni binnenlandse vluchten lanceren en geleidelijk internationale vluchten organiseren.

YHT TIJDEN

Hoe is de situatie in treinen en streekbussen? Er wordt gesteld dat TCDD Tasimacilik zowel qua team als qua uitrusting klaar is om de YHT-vluchten te starten, die tijdelijk worden stopgezet vanwege de coronavirusepidemie, wanneer het Ministerie van Transport een teken geeft van 'kom binnen'. Er is nog geen datum voor de expedities ... Het kan echter zijn dat de vluchten medio juni na de vakantie starten.

Zelfs als "vastberadenheid nodig is" in de ticketprijzen van YHT en andere treinen, zal er geen verhoging zijn. Als onderdeel van de strijd tegen de epidemie worden bussen in het intercityvervoer met de helft van de bussen vervoerd. Op dit gebied worden in juni naar verwachting enkele stappen gezet.


sohbet

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties