Transmissiesystemen Installatie met communicatie over Tecer-Karagöl-Kangal Line Tender Result

tecer karagol spoellijn communicatie- en transmissiesystemen installatie tender resultaat
tecer karagol spoellijn communicatie- en transmissiesystemen installatie tender resultaat

Tecer-Karagöl-Kangal Lijncommunicatie, signaal-, energie- en glasvezel aanleg- en transmissiesystemen Installatie


2019 bedrijven hebben een offerte ingediend voor de aanbesteding van de Turkse staatsspoorwegen (TCDD), Tecer-Karagöl-Kangal Line Communicatie-, signaal-, energie- en glasvezelinstallatie- en transmissiesysteeminstallatie-aanbesteding, met een geschatte kostprijs van 469865/19.216.535,00 KIK. AL-KA İNŞAAT NAKLIYAT TAAHHUT TICARET ANONIM SIRKETI heeft de aanbesteding gewonnen met een bod van 9 TL. 14.411.250,00 bedrijven die deelnemen aan de aanbesteding ingediend onder de grenswaarde.

De aanbesteding heeft betrekking op de installatiewerkzaamheden voor communicatiesystemen, signalen, energie en glasvezelinstallatie en transmissiesystemen voor Tecer-Karagöl-Kangal Line Section. De duur van de werkzaamheden is 540 (vijfhonderdveertig) kalenderdagen vanaf de plaats van levering.Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen