Nieuwe General Manager bij Metro Istanbul Company

is metro nieuw voor het bedrijf in Istanbul
is metro nieuw voor het bedrijf in Istanbul

Özgür Soy werd aangesteld als algemeen directeur van het bedrijf, volgens de nieuwe opdracht die is gespecificeerd in de sociale media-accounts van Metro Istanbul, verbonden aan de Metropolitan Municipality van Istanbul.


In de verklaring van het bedrijf: 'Mr. "Welkom bij de familie Metro Istanbul", zegt Özgür Soy, en we wensen je veel succes in zijn nieuwe functie. "

Wie is Özgür Soy?

Özgür Soy werd geboren in 1970. Na zijn opleiding aan de Duitse middelbare school behaalde hij een diploma werktuigbouwkunde aan de universiteit van Boğaziçi en behaalde hij een Master of Business Administration (MBA) aan INSEAD. Hij voltooide het Port Management Certificate Program met een beurs van de overheid van Singapore in het kader van het Singapore Cooperation Programme. Hij is nog steeds in proefschrift aan de Technische Universiteit van Istanbul.

Özgür Soy, die heeft gewerkt in managementfuncties bij bedrijven zoals Kumport, Procter & Gamble, DHL, Schneider Electric, Arçelik, Borusan Logistics, Trenkwalder; Yeditepe University en gaf UU International Logistics Management Course, Turkije heeft deelgenomen als spreker op vele conferenties in Europa en het Midden-Oosten.

Özgür Soy, die per 13 februari 2020 is benoemd als de grootstedelijke gemeente van de grootstedelijke gemeente van Istanbul, heeft 2 kinderen en spreekt vloeiend Engels en Duits.Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen