TÜVASAŞ en ASELSAN zullen samenwerken voor de productie van nationale elektrische treinen

Aselsan zal samenwerken met Tuvasas voor de productie van nationale elektrische treinen
Aselsan zal samenwerken met Tuvasas voor de productie van nationale elektrische treinen

Er is een overeenkomst getekend tussen TÜVASAŞ en ASELSAN, waarbij de nationale elektrische treinset zal worden gebouwd in het kader van het op 12 februari 2020 gepubliceerde '11-investeringsprogramma' en opgesteld in overeenstemming met de doelstellingen van het 2020e ontwikkelingsplan. Volgens deze overeenkomst zal ASELSAN kritieke apparatuur produceren bij de productie van National Train.


Opgesteld in overeenstemming met de doelstellingen van het 2020e ontwikkelingsplan in het kader van het investeringsprogramma 11; Sinds 2020 extra Hogesnelheidstrein Set uit het buitenland niet kan worden verkregen en de vereiste treinstellen Turkije Wagon Industry Co. Er werd besloten om te worden geproduceerd in (TÜVASAŞ). In overeenstemming met het besluit van president Recep Tayyip Erdogan werd besloten dat TÜVASAŞ, dat binnenlandse en nationale productie produceert, binnenlandse bedrijven zal ondersteunen.

Nationale elektrische treinsets worden dit jaar voltooid

Er werd vernomen dat ASELSAN de National Electric Train Set zal ondersteunen, die werd voltooid door het ontwerp- en productiewerk van TÜVASAŞ na de aankondiging van de minister van Transport en Infrastructuur Cahit Turhan, die verklaarde dat het prototype van de National Electric Train Sets dit jaar op de rails zal worden voltooid. Als onderdeel van de nieuwe overeenkomst is geleerd dat ASELSAN's nationale elektrische treinsets de motor en elektronische componenten lokaal zullen produceren. Over het project gesproken, Cemal Yaman, president van de Railroad-Business Union Branch, zei: “In het kader van publieke investeringen in 2020 zullen 45 elektrische treinsets worden geproduceerd door het algemene directoraat van TÜVASAŞ. Dit is een enorme investering voor ons en het is belangrijk voor de toekomst van TÜVASAŞ. Ik wil onze president Recep Tayyip Erdoğan bedanken voor zijn steun en de minister van Transport en Infrastructuur Cahit Turhan en TÜRK-İŞ ALGEMEEN President Ergün Atalay en TÜVASAŞ algemeen directeur İlhan Kocaaslan.

TÜVASAŞ blijft de eerste nationale en binnenlandse elektrische treinsets ontwerpen en bereidt zich voor op de productie van Milli Tren met lokale voorzieningen. De nationale trein geproduceerd in TÜVASAŞ is ontworpen met een aluminium behuizing en wil de eerste zijn in deze functie. De set met 160 voertuigen met een snelheid van 5 km / u met zeer comfortabele functies is ontworpen in overeenstemming met de intercityrit. Bovendien is de nationale trein ontworpen om aan alle behoeften van gehandicapte passagiers te voldoen.

Technische specificaties van de nationale elektrische treinset

 • Max snelheid: 160 km / u
 • Voertuig lichaam: aluminium
 • Rail-goedkeuring: 1435 mm
 • Asbelasting: <18 toon
 • Buitendeuren: Elektromechanische deur
 • Voorhoofdwanddeuren: Elektromechanische deur
 • bogie: Aangedreven draaistel en niet-draaistel draaistel op elk voertuig
 • Curve Radius: 150 mMinimum
 • Spoor: EN 15273-2 G1
 • Aandrijfsysteem: AC / AC, IGBT / IGCT
 • Passagiersinformatie: PA / PIS, CCTV
 • Aantal passagiers: 322 + 2 PRM
 • Verlichting systeem: LED
 • Airconditioning Systeem: EN 50125-1, T3 Klasse
 • Voeding 25kV, 50 Hz
 • Buitentemperatuur: 25 ° C / + 45 ° C
 • TSI-conformiteit: TSI LOCErPAS - TSI PRM - TSI NOI
 • Aantal toiletten: Vacuümtype toiletsysteem 4 standaard + 1 universeel (PRM) toilet
 • Teken frame pakket: Automatische koppeling (Type 10) Semi-automatische koppelingSpoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen