Ministerie van Volksgezondheid voor aanwerving van 8844 gecontracteerd personeel

Ministerie van Volksgezondheid om gecontracteerd personeel te nemen
Ministerie van Volksgezondheid om gecontracteerd personeel te nemen

Volgens de resultaten van het openbaar onderzoek naar de selectie van werknemers (KPSS) dat moet worden gebruikt in de provinciale organisatie-eenheden van het ministerie van Volksgezondheid in overeenstemming met artikel (B) van artikel 657 van de ambtenarenwet nr. 4 en artikel 663 / A van de wetsdecreet nr. 45, voortgezet onderwijs, kleuteronderwijs, Een totaal van 8.844 gecontracteerd gezondheidspersoneel zal worden aangeworven op het niveau van de bachelor en de master.


De KPSS-2020/4 Preference Guide, die gecontracteerde gezondheidspersoneelsposities bevat waaraan op secundair, geassocieerd en niet-universitair niveau de voorkeur kan worden gegeven, zal op de website van ÖSYM worden gepubliceerd.

2018-KPSS Undergraduate, 2018-KPSS Secondary Education en 2018-KPSS Associate Degree examenresultaten zullen worden gebruikt voor posities op het undergraduate niveau in voorkeursprocedures.

Kandidaten kunnen hun keuze maken tussen 14-20 februari 2020 door het TR-identificatienummer en wachtwoord op de website van ÖSYM in te voeren volgens de regels die zijn gespecificeerd in de voorkeursgids. Voorkeurslijsten verzonden per post of verzonden naar ÖSYM of het ministerie van Volksgezondheid zijn niet geldig.

Kandidaten die willen kiezen in de functies van audioloog, perfusionist, spraak- en taaltherapeut en gezondheidsfysicus en afgestudeerd zijn op aanverwante gebieden (ALLEEN IN MASTER-PROGRAMMA of DOCTORATE-PROGRAMMA'S) tot 18:2020 op 17.00 februari 6, Ministerie van Familie, Arbeid en Sociale Voorzieningen-Arbeid Algemeen Het directoraat moet persoonlijk een aanvraag indienen voor het aanvullende servicegebouw (GMK Bulvarı nr: 2 verdieping: XNUMX Kızılay / ANKARA).

Kandidaten die niet persoonlijk kunnen solliciteren; Notariële kopie van de Turkse identiteitskaart / ID-kaart met het verzoekschrift en een notariële kopie van het diploma / afstudeercertificaat op het niveau van de master / doctoraat (of een kopie van de YÖK-beslissing genomen als een extra naam, indien nodig) door het universitaire gezin Zij kunnen het officiële correspondentieadres van het Ministerie van Arbeid en Sociale Voorzieningen - Directoraat-generaal van Arbeid (Ministerie van Gezin, Arbeid en Sociale Voorzieningen - Directoraat-generaal van Arbeid Emek Mh. 17. Cd. No: 13 Çankaya / ANKARA) per aangetekende post verzenden. Verzoekschriften die de instelling niet hebben bereikt vanaf 18 februari 2020 worden niet in behandeling genomen.

Kandidaten die een andere keuze maken dan functies zoals audiologen, perfusionisten, spraak- en taaltherapeuten en gezondheidsfysici, die zijn afgestudeerd aan een master- of doctoraatsdiploma, zullen geen sollicitatie indienen bij het directoraat-generaal Ministerie van Familie, Arbeid en Sociale Voorzieningen.

Kandidaten die zijn afgestudeerd of geslaagd zijn voor de aanvraag met de toepassing van het Abolished State Personnel Presidency, hoeven zich niet opnieuw aan te melden.

Voor details van advertentie KLIK HIERSpoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen