Thales wint de Australische Sydney Subway Extension Tender

Thales wint Australië Sydney Metro Subway Extension Tender
Thales wint Australië Sydney Metro Subway Extension Tender

Thales won de aanbesteding voor de uitbreiding van de Sydney Underground naar de stad en het zuidwesten en tekende het contract voor centrale controle en communicatie.


Dit contract voor de uitbreiding van de centrale besturings- en communicatiesystemen van Sydney Metro is een zeer groot project. City Metro en in Hong Kong gevestigde MTR Corporation hebben een overeenkomst getekend met 250 miljoen AUD (153 miljoen euro) om uit te breiden naar het zuidwesten (SMCSW).

Thales zal centrale besturings- en communicatiesystemen ontwerpen, produceren, leveren, testen en in bedrijf stellen in het SMCSW-uitbreidingsproject. De Sydney Metro is een uitbreiding van het North West (SMNW) -project, wiens netwerk de 66 kilometer spoorlijn en het 31 metrostation omvat, van Chatswood naar Sydney Harbour en van Sydney's CBD naar Sydenham.Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen