Algemeen directoraat van stichtingen om vaste werknemers aan te werven

algemeen directoraat van stichtingen
algemeen directoraat van stichtingen

Stichtingen volgens de aankondiging gepubliceerd in het staatsblad van het directoraat-generaal, "Istanbul Foundation wordt geleid binnen het directoraat van de 1st Division, 4857 met openbare instellingen die moeten worden geïmplementeerd in de Employee Info Procedures en Turkije binnen het toepassingsgebied van de Principles on Regulation of Employment Organization (TEO) door middel van het volgende Er zal worden geworven voor vaste werknemers (10 personen) waarvan de verdeling wordt weergegeven in de veldtabel. "Er werden verklaringen bijgevoegd.


Opgericht door de algemene directie van stichtingen in Istanbul, voedseltechnicus, heftruckchauffeur, elektricien, onderhouds- en reparatietechnicus en schoonmaakmedewerker voor personeel zoals in totaal 10 personeelsleden (werknemers) aangekondigd.

WAT ZIJN DE TOEPASSINGSVOORWAARDEN?

1) Turkse buitenlandse nobele nr. 2527 van hen kunnen vrij beroepen en kunst uitoefenen in Turkije, openbare, particuliere organisaties of de bepalingen van Law Workup vooroordelen om een ​​Turks staatsburger op de werkplek te zijn,

2) Na het voltooien van de leeftijd van 18,

3) Misdaden tegen de veiligheid van de staat, misdaden tegen de constitutionele orde en het functioneren ervan, misdaden tegen nationale defensie, misdaden tegen staatsgeheimen en spionage, verduistering, corruptie, omkoping, diefstal, fraude, fraude, misbruik van vertrouwen, frauduleus faillissement, inschrijving niet te worden veroordeeld voor misdrijf, wangedrag van de prestaties, het witwassen van geld of het smokkelen van activa als gevolg van misdaad,

4) Het uitvoeren van de voorwaarden in de bijzondere wet en andere wetgeving,

5) Om niet te worden beroofd van openbare rechten,

6) Geen gezondheidsprobleem waardoor hij zijn taak niet continu kan uitvoeren.

7) Het KPSS-examen van ÖSYM in 2018 hebben afgelegd (voor toepassing bij Food Technician)

8)Het veiligheidsonderzoek en / of archiefonderzoek zal worden afgesloten met een positief resultaat.

AANVRAAGFORMULIER, PLAATS EN DATUM:

1) Toepassingen, zal Turkey Business Association (TEO) elektronisch worden gehouden tussen 23-27 december 2019 dateren uit de website.

Voor details van advertentie KLIK HIER


sohbet

Feza.Net

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Gerelateerde artikelen en advertenties