Aanvullende maatregelen tegen IETT Metrobus-ongevallen

Aanvullende maatregelen tegen metrobusongevallen
Aanvullende maatregelen tegen metrobusongevallen

Ondanks de grote daling van 2019 bij Metrobus-ongevallen, heeft IETT een nieuwe beoordeling gemaakt van twee recente ongevallen. Het hoofd van de inspectiecommissie was persoonlijk aangewezen om de ongevallen te onderzoeken. Een expert werd gevraagd bij de Chamber of Mechanical Engineers.

Metrobus, die 7 duizend keer per dag reist met 220 duizend kilometer en 1 miljoen passagiers vervoert, voert serieuze studies uit om ongevallen te voorkomen. Na de ongevallen op de Metrobus-lijn in oktober kwamen het management van 6 en 8 IETT samen om het opnieuw te evalueren. Adjunct-algemeen directeur van IETT Hamdi Alper Kolukısa leidde de vergadering, de oorzaken van metrobusongevallen en maatregelen werden besproken. Samen met de afdelingshoofden woonden alle relevante managers van IETT de vergadering bij.

Plaatsvervangend algemeen directeur Kolukısa verklaarde dat een gedetailleerd onderzoek was ingesteld naar de oorzaak van de ongevallen en verklaarde dat het hoofd van de inspectieraad persoonlijk was toegewezen aan het administratieve onderzoek. Kolukısa, de kamer van mechanische ingenieurs eiste ook een expert, voegde hij eraan toe.

Tijdens de vergadering werden ook de bestuurders en bestuurders van de eerder gebruikte voertuigen besproken. In dit kader werd besloten om de trainingen voor bestuurders over gezonder rijden opnieuw te overwegen en rekening te houden met hun aandeel in ongevallen.

Metropolitan Municipality van Istanbul, metrobus-ongevallen vonden plaats nadat de maatregelen waren verhoogd, dergelijke ongevallen om het "Early Warning System" te voorkomen, werden in werking gesteld.

Als gevolg van de genomen maatregelen, volgens de IETT-gegevens, daalt ook het aantal ongevallen op de lijn. Het aantal ongevallen per jaar is als volgt:

metrobus statistieken
metrobus statistieken
Over Levent Elmastaş
RayHaber editor

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Ontdek hoe uw reactiegegevens worden verwerkt.