Het Evangelie van Havaray naar Izmir

Izmir evangelie havaray
Izmir evangelie havaray

Monorail, gepland om te worden gehouden tussen het station van Gaziemir ESBAŞ en Gaziemir New Fairground (Fair İzmir) in het eerste 2016-jaar in İzmir tijdens het bewind van president Aziz Kocaoğlu, kwam met de nieuwe president Tunç Soyer.

İzmir Burgemeester Tunç Soyer zei dat ze zijn begonnen aan het Havaray-project om het vervoer in İzmir te vergemakkelijken. Burgemeester Soyer zei dat Havaray veel voordelen heeft en verklaarde dat zij het eerste Havaray-project tussen ESBAS en Fair Izmir zullen realiseren.

Monorail, gepland om te worden gehouden tussen het station van Gaziemir ESBAŞ en Gaziemir New Fairground (Fair İzmir) in het eerste 2016-jaar in İzmir tijdens het bewind van president Aziz Kocaoğlu, kwam met de nieuwe president Tunç Soyer.

Soyer zei dat ze actie hebben ondernomen om het vervoer in Izmir te verlichten en dat ze zijn gaan werken voor Havaray, wat een van de beloften is van andere Metropolitan-kandidaten bij de lokale verkiezingen. Stellend dat Havaray vele voordelen heeft, zowel in de bouw als in het transport, biedt burgemeester Soyer goedkope en schilderachtige reizen. We maken de eerste lijn tussen ESBAS en Fair Izmir. We zullen de werken van de 2.3-kilometerlijn onmiddellijk starten ".

Tuner Soyer heeft ook belangrijke uitspraken gedaan over Basmane Pit, die al lang het onderwerp is van rechtszaken in Izmir. De pitcase van Basmane stond al heel lang op de agenda. Tunç Soyer legde een verklaring af over het onderwerp en zei dat ze 3 een nieuw plein en 1 nieuwe vijver aan İzmir zouden geven en een verklaring zouden afleggen over İzmir Basmane Pit. "We denken dat het als een kunstmatige vijver gebruikt moet worden totdat een definitieve beslissing is genomen.

We zullen banken, fonteinen en bomen rondom plaatsen en een gebied creëren waar de burger kan ademen. We zullen het gebruik van dit project eisen tot de voltooiing van het project. We willen ook de straat naast de put ondergronds nemen en de regio met de beurs verenigen. We zullen proberen de stakeholders hiervan te overtuigen. Karşıyaka We zullen ook de bazaar en de pier combineren.

Hetzelfde zal gebeuren in de stations Alsancak en Basmane. Wanneer het verkeer ondergronds wordt genomen, ontstaan ​​grote vierkanten spontaan. Vooral in Alsancak, aangezien de weg ondergronds wordt genomen vanaf de Hocazede-moskee, zullen de trampassage en het verkeer enorm ontspannen zijn. Deze drie vierkante projecten zullen onmiddellijk worden uitgevoerd. "

Spoorwegnieuws zoeken

Wees de eerste om te reageren

Beoordelingen